Charisma Topaz utántöltő 4 g

Kulzer

 

Charisma Topáz 4 g utántöltő. A Charisma Topaz egyesíti a Charisma kompozitok összes előnyét: a kiváló fizikai tulajdonságokat, a könnyű felhasználást és a változatosságot a rétegezési technika területén. A2, A3, A3.5, B2, CL, OM színekben.

MIÉRT KÜLÖNLEGES A CHARISMA TOPAZ?

A 2000-es évektől kezdve egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az addig fejlesztett összes kompozit tömőanyag (mindegyik bis-gma vagy annak származéka) felszabaduló monomerjeiből biszfenol-A (BPA) kerül folyamatosan a páciens szervezetébe. Miután intraoralis körülmények között, még a legnagyobb teljesítményű polimerizációs lámpával sem lehet 100%-ban polimerizált kompozit tömést létrehozni, mindig számolni kell a BPA jelenlétével.
Az elmúlt években több mint száz tudományos jelentés bizonyította, hogy a BPA számos egészségügyi problémáért felel. Többek között felelőssé tehető egyes rákos megbetegedésekért (prosztata- és mellrák), cukorbetegség kialakulásáért, pajzsmirigy zavarokért, szívbetegségekért, asztmáért, pajzsmirigy rendellenességekért, továbbá hormonális zavarokért, mint például korai serdülésért, elhízásért, meddőségért, emellett születési rendellenességekért, az agyi fejlődés rendellenességeiért és viselkedési zavarokért. Ezen hatások gyakorlatilag mind a BPA hormonkárosító hatásaival hozható összefüggésbe, mely ötszrogén szerű hatásával magyarázható. Óvatos vizsgálatok szerint a BPA már minimális koncentrációban is magas kockázatot jelenthet. 

Kiváló esztitikájának, fizikai tulajdonságainak és BPA mentességének köszönhetően a CHARISMA TOPAZ ideális tömőanyaga a várandós kismamák és gyermekek konzerváló fogászati ellátásának, mellyel el lehet kerülni bizonyos intrauterin kockázati tényezőt, továbbá hormonális háztartást befolyásoló hatást. Monokróm felhasználással is csillogó esztétikájú tömés készíthető. Háromféle opacitásban is lehet Charisma Topazt használni, így a magas esztétikai igénnyel rendelkező kompozit felhasználók is megtalálhatják a számításukat, ha erre a Kulzer tömőanyagra esik a választásuk.

Regisztráljon Ön is a
http://www.mykulzer.hu/
oldalra, hogy mindig azonnal értesüljön a Kulzer forradalmi újdonságairól.

 

Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon