Termékkategóriák

Legtöbbet nézett

Minőségi fogászati fúrók széles választékban

A Dentál Futár webáruházban a fogászati fúrók rendkívül széles kínálatából válogathat, nálunk olyan termékeket megtalálhat, mint a keményfém fúrók, gyémántfúrók, koronafelvágók, segédeszközök forgóműszerekhez, finírozók és polírozók.
A forgalmazott fogászati fúrók a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, egytől egyig tesztelt, minőségileg ellenőrzött termékek. Számunkra fontos, hogy a kínálatunkban csak és kizárólag a legjobb termékek legyenek elérhetőek a legkedvezőbb árakon. A fogászati fúróinkat ugyanúgy, mint a többi, webáruházunkban kapható termékünket is gyors, akár egy napos kiszállítási határidővel kínáljuk, több száz négyzetméteres raktárkészletünk pedig folyamatosan várja a megrendeléseket. A termékeinkre az igénybe vehető kedvezmények a kosár értékének függvényében módosulnak és természetesen minden vásárlás alkalmával érvényesek. A weboldalon leadott rendelések akár az egészen egyedi 7 százalékos kedvezményt is elérhetik, amik még Önt is meg fogják döbbenteni, hogy mennyire alacsony áron juthat hozzá a fogászati fúrókhoz. A futáraink az érzékeny műszereket a legbiztonságosabb csomagolásban viszik el Önhöz!

fogaszati-furok

A legjobb minőségű fogászati fúrók értékesítésével foglalkozó magyar tulajdonban lévő Dentál Futár fogászati webáruház minden fogorvos és fogászati praxis álma! Megvalósult egy helyen, mindaz, amire minden fogászat várt eddig, azaz hogy gyorsan és a legjobb minőségű fogászati fúrók a lehető legkedvezőbb árakon legyenek elérhetőek úgy, hogy ki se kelljen mozdulni a rendelőből a páciensek mellől. A webáruházunk garantáltan a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtja, naprakész raktákészletünkről azonnal kiszolgáljuk és rendelését a legrövidebb szállítási határidővel vállaljuk, legyen akár az ország másik felén a rendelője. Az alapításkor és induláskor is azt akartuk, hogy minden általunk kínált fogászati termékünk és eszközünk a piacon elérhető legjobb minőséget képviseljék, és rendkívül széles termékválasztékot fedjenek le, áraink pedig folyamatosan a legkedvezőbbek között legyenek. Büszkén elmondhatjuk, hogy céljainkat maradéktalanul teljesítettük, erre pedig a legjobb bizonyíték az egyre szélesedő ügyfélkörünk. 

A fogászati webáruházunk termékkínálatát folyamatosan bővítjük a fogorvosoktól és praxisoktól hozzánk beérkező igények alapján. Mi tehát az ügyfeleinkhez igazítjuk a kínálatunkat, mely napról napra bóvül. Aktuális akcióinkról és legfrissebb termékeinkről a rendszeresen küldött hírleveleinkből tájékozódhat vagy a Dentál Futár facebook oldalán kaphat friss információkat.

Kínálatunk az Ön számára is a nap bármely időpontjában, bármikor elérhető, rendelését mindössze néhány perc alatt leadhatja, akár két páciens kezelése között is, és a megrendelt termékek akár már holnap megérkeznek Önhöz!

Nézzen szét fogászati boltunkban, és intézze fogászati fúrók és fogászati eszközök beszerzését a legkényelmesebben!