Szájmaszkok a Dentál Futárnál

Jelenlegi állás szerint Magyarország koronavírus adatai alapján nagyon jól áll a környező és tengerentúli országokhoz képest. Ezek a biztató számok nagyban köszönhetőek az időben meghozott vírusintézkedéseknek és a bevezetett kötelező szájmaszk használat betartásának.
Ahhoz azonban, hogy a koronavírus második hulláma is hasonlóan sikeresen záruljon, az Önök, orvosaink állandó egészségügyi védelme az egyik legfontosabb.

Mi, a Dentál Futár-nál szívügyünknek tekintjük az egészségügyben dolgozók teljes körű védelmét.
Éppen ezért hoztuk meg azt a fontos döntést, hogy raktáraink szájmaszk és védőfelszerelés készleteit feltöltjük és folyamatosan pótoljuk a hiányt.

Nálunk, a Dentál Futár-nál olyan speciális orvosi maszk készlettel rendelkezünk, mely maszkok nagy baktériumszűrő képességgel rendelkeznek és megfelelnek az EN14683 standardban meghatározott teljesítménybeli követelményeknek. A speciális orvosi maszk előnye, hogy nem szöszölődik és az orrnyeregnél kialakított modellálhatósága miatt szinte bármilyen méretre állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Az esetleges bőrirritációt elkerülve a speciális orvosi maszk latex és formaldehidmentes kialakítású. A speciális egyszer használatos fröccsenésálló orvosi maszk külső rétege, amely ellenáll a folyadékok áthatolásának kiválóan megkülönböztethető a belső, speciálisan puha kialakítású felszíntől, mely megkülönböztetett színnel és párátlanító réteggel is rendelkezik.

A speciális orvosi maszk kék színben és állítható méretben érhető el.
Webshopunkon található összes termék megtalálható raktárunkon!

Vásároljon 2 db speciális orvosi maszk csomagot és megajándékozzuk egy 500 ml-es kéz és bőrfertőtlenítőszerrel!

A Dentál Futár által forgalmazott, háromrétegű egészségügyi arcmaszk ECM tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 149: 2001+ A 1: 2009-es egészségügyi szabványoknak. Az egészségügyi arcmaszk mérete 9,5 cm x 17,5 cm és kék színben érhető el.

Az FFP2 / N95 minősített arcmaszk, összehajtható, szelep nélküli légzésvédő félálarc. A levegőben terjedő részecskék minimum 94%-át megszűri az FFP2-es légzésvédő maszk, egészen 0,6 µm-es méretig. Kitűnő viselet és illeszkedés arcformától és mérettől függetlenül. Darabonként csomagolva. 

FFP3-as, összehajtható, szelepes légzésvédő félálarc.

A maszk, kialakítása miatt többszöri használatra is kiválóan alkalmas. Két viselet között azonban maximum 65 fokon mosózsákban ajánlott a tisztítása. Egy használat során ne hordja a maszkot 8 óránál tovább!
Összetétele magas, német minőségű poliészter és viszkóz.
A többször használatos biológiai maszk fehér színben érhető el a Dental Futár webshopján keresztül.

Arcvédő maszk átlátszó plexivel, mely csökkenti a cseppfertőzés által elkapható vírusok terjedésének kockázatát. Kialakításának köszönhetően univerzális méret, a fej méretéhez és formájához igazítható.

Az arcvédő plexi maszkot lapraszerelt formájában szállítjuk.

Arcvédő maszk átlátszó plexivel, mely nagy mértékben csökkenti a cseppfertőzés által elkapható vírusok terjedésének kockázatát. Kialakításának köszönhetően univerzális méret, a fej méretéhez és formájához igazítható.

Az arcvédő plexi maszkot lapra szerelt formájában szállítjuk.

Arcvédő maszk 3 db átlátszó plexivel, mely nagy mértékben csökkenti a cseppfertőzés által elkapható vírusok terjedésének kockázatát. Kialakításának köszönhetően univerzális méret, a fej méretéhez és formájához igazítható.

Az arcvédő plexi maszkot lapra szerelt formájában szállítjuk.

FFP2 / N95 minősített arcmaszk.

A levegőben lévő részecskék min 94%-át megszűri 0,6 µm-es méretig. Kitűnő viselet és illeszkedés. Darabonként külön csomagolva, egy FFP2 maszk csomag 10 db maszkot tartalmaz.

FFP2 / N95 minősített arcmaszk.

A levegőben lévő részecskék min 94%-át megszűri 0,6 µm-es méretig. Kitűnő viselet és illeszkedés. Darabonként külön csomagolva. 

A weboldalon található összes arcmaszk, szájmaszk, FFP2 minősített arcmaszk, többször használatos biológiai maszk, gumis háromrétegű maszk, speciális orvosi maszk és FFP3 légzésvédő szelepes félálarc mellett mosható köpeny, gumikesztyű, nővérsapka és cipővédő lábzsák is elérhető és azonnal rendelhető. Nem kell az előrendelés hosszú idejét kivárnia, mivel az adatbázisunkban található összes terméket 24-48 órán belül házhoz szállítjuk.

A webshopunkon elérhető összes egészségügyi eszközt az egészségügyi intézmények és orvosok vásárolhatják meg és használhatják az orvosok, ápolók és az egészségügyi frontvonalban dolgozók védelmére, az ellátásra szoruló betegek kezelésére.

A járványhelyzetre való tekintettel magánembereket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni!

Higiéniai okokból bontott csomagolást nem áll módunkban visszacserélni!