Akciós fogászati anyagok

Az akciós fogászati anyagok és fogászati eszközök kínálatával a webáruházunk célja, hogy Ön mindig a legjobb minőséget és a legkedvezőbb árakat kapja. A webáruházunkban elérhető fogászati eszközök és fogászati segédanyagok kedvező ára mellett folyamatosan igénybe tudja venni egyedi, sávosan kialakított akciós fogászati anyagokra vonatkozó kedvezményeinket is. Azt az elvet követjük, hogy Önnek minél jobban járjon, így Ön minél többet rendel, annál többet spórol, végül annál nagyobb nyereséggel működtetheti praxisát. 

Használja ki egyedileg kínált és külön csak jelen fogászati webáruházban elérhető különleges sávos kedvezményeinket:

Amennyiben webáruházunkon keresztül adja le megrendelését, a számla bruttó végösszegéből minden esetben 2% extra kedvezményt nyújtunk. Amennyiben több tétel és magasabb összegben rendel, akkor a következő kedvezményekkel várjuk:
bruttó 50.000 Ft felett + 2%,
bruttó 90.000 Ft felett + 3%,
bruttó 150.000 Ft felett + 4%,
bruttó 250.000 Ft felett pedig + 5% további kedvezményt nyújtunk Önnek.

akcios-fogaszati-anyagok

A fent olvasható 2, 3, 4 vagy akár egyedülálló módon elérhető 5 százalékos sávos kedvezményeink pedig egyedülálló módon az AKCIÓS ÁRON KAPHATÓ TERMÉKEKRE IS VONATKOZNAK (kivételt képeznek a külön megjelölt termékek), azaz Önneka webes rendeléssel járó 2 százalék kedvezménnyel együtt összesen 4, 5, 6, vagy az egyedül csak nálunk elérhető 7 százalékos kedvezményt tudjuk kínálni! Rendeljen még ma!

A magyar tulajdonban lévő Dentál Futár webáruházban természetesen az akciós fogászati anyagok a többi termékünkhöz hasonlóan szintén magasan a legjobb minőséget képviselik, és rendkívül széles termékválasztékot fednek le. 

Akciós fogászati anyagok árairól és további széles, minőségi termékkínálatunk Ön számára is elérhető, és ha még ma rendel, akkor a fogászati anyagok gyorsan és a legjobb minőségben érkeznek meg Önhöz!