Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Dental Futár ez egyik leghatékonyabb fogászati webáruház.

dentalfutar.hu Magyarország egyik leghatékonybban működő 100 %-ig magyar tulajdonban lévő fogászati webáruháza.

A Dental Futárnál a szolgáltatásainkat elsősorban azon fogászatoknak kínáljuk, amelyek számára fontos, hogy megrendelésük a praxis hátráltatása nélkül, valóban gyorsan, a megrendelés leadását követően 24-72 órán belül hiánytalanul megérkezzen. 
A gyors és rugalmas kiszolgálás érdekében a világ legnevesebb fogászati eszközök és segédanyagok gyártóinak termékeiből jelentős raktárkészletet alakítottunk ki. Az általunk forgalmazott és felkínált fogászati eszközök és fogászati termékek dunántúli raktárbázisunkon találhatóak, így munkaidőben leadott megrendelése – a hosszabb átfutást igénylő kézi darabok és berendezések kivételével – még aznap szerződött futárpartnerünkhöz kerül!

Olyan beszerzési és logisztikai gyakorlatot folytatunk, amely a fogorvosi rendelőben a fogorvosi praxis működését a gyorsaság mellett minőségi termékekkel és versenyképes árakkal támogatja. Szakmai tapasztalatainknak köszönhetően a világ valamennyi neves fogászati segédanyagok és fogászati kellékek gyártóját és márkáját ismerjük, rendelkezünk a szükséges ismeretekkel, így a fogászati munkát megfelelő felkészültséggel és termékismerettel segítjük.
A minőség fogalma számunkra nem pusztán a megrendelt termékek minőségét, hanem ezzel együtt a partnerkapcsolatok minőségét is jelöli: a logisztika mellett szintén minőségi, korrekt kereskedelempolitikát folytatunk, árképzésünkkel és kedvezményrendszereinkkel kiszámítható, biztos szolgáltatásalapot biztosítva valamennyi partnerünk számára.

Bízunk abban, hogy a fent leírtak mellett Dental Futár webáruházunk is elnyeri tetszését! Közös munkánkat, kapcsolattartásunkat segítő Dental Futár fogászati segédanyagok webáruházunkat megannyi intelligens alkalmazással és modullal láttuk el. Segítségünkkel megismerheti az általunk forgalmazott, akár OEP-támogatással is beszerezhető termékeket, igényelheti újabb, akár egyedi fogászati termékek, eszközök beszerzését, illetve jelezheti részvételi szándékát szakmai továbbképzéseinkre is.

dentalfutar.hu weboldalon az Újdonságok közöt mindig a legújabb termékeinket tekintheti meg. Ezek között a folyamatosan bővülő termékkínálatunk újdonságait csoportosítottuk. Az Akciók menüpontra kattintva a Dental Futár webáruház akciós termékeit gyűjtöttük össze. Érdemes itt mindig körülnéznie, hiszen ezeket a termékeinket akár a piacon elérhető legjobb áron vásárolhatja meg. A Biztonsági adatlapok menüpontban a termékeinkhez kapcsolódóan a gyártók által kiadott biztonsági adatlapokhoz juthat hozzá letölthető .pdf formátumban.

Eredményes böngészést kívánunk!

                                                                                                                                                          a dentalfutar.hu csapata

Search engine powered by ElasticSuite