Karácsonyi zárvatartás

Blog

 1. Express lenyomatanyagok

  Az új "következő generációs" 3M ESPE Express XT VPS anyagok kiválóak mind az egylépéses, mind a kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz. Kivételes precizitásuk segítségével nagyon pontosan illeszkedő indirekt restaurációk hozhatók létre.

  Read more »
 2. i-Dental ragasztócementek

  Az i-dental szakemberei folyamatosan kutatják a fogászati piacot és mérik fel az orvosi igényeket, hogy olyan fogászati termékeket kínáljanak, melyek valódi értéket képviselnek és segítik a fogorvosokat munkájuk sikerességében, abban, hogy a jövőben is a fogászati szakma élvonalában maradjanak. Cikkünkben bemutatunk néhány nálunk is megvásárolható ragasztócementet.

  Read more »
 3. Cerkamed gélek

  A Cerkamed márka 2000 óta van jelen a lengyel fogászati piacon. Fogászati anyagok gyártójaként az endodontiára és a fogászatra szakosodott anyagok széles skáláját, valamint fogászati eszközöket és kiegészítőket is kínálnak. Az elérhető áron kínált termékek világszínvonalú minőséget képviselnek, mára már több mint száz országban forgalmazzák termékeiket. Cikkünkben bemutatjuk a webáruházunkban is kapható, fogászati kezelésekhez használható géleket.

  Read more »
 4. AHL ragasztócementek

  Az 1986-ban alapított AHL az indulása óta eltelt évtizedek alatt otthona, az Egyesült Királyság vezető üvegionomer pótlások és cementek gyártójává nőtt. De nemcsak hazája vezető saját márkás üvegionomer helyreállító márkáit szállítja, hanem kiterjedt márkakereskedői hálózatán keresztül exportál is a világ minden tájára. Egyéb anyagok széles skáláját is gyártja, ideértve az ideiglenes anyagokat, lenyomatanyagokat, kompozitokat, maratószereket, cementeket, kötőragasztókat, tisztítószereket és profilaktikus pasztákat, valamint számos kiegészítőt. Termékeinket ma a bolygó minden kontinensén használják. Cikkünkben bemutatjuk a nálunk is elérhető ragasztócementeket.

  Read more »
 5. Roeko eszközök

  A Roeko globális vezető szerepet tölt be a fogászati fogyóeszközök és a kis méretű fogászati eszközök fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. Megoldást kínál a fogászat szinte minden szegmensére: endodontia, fogtömés, protetika, lenyomatvétel kondenzációs szilikonnal és addíciós szilikonnal, fertőtlenítés.

  Read more »
 6. GC Fuji üvegionomerek

  A GC Europe fogászat iránti elkötelezettsége folyamatosan olyan termékfejlesztést eredményez, amely értéket biztosít az ügyfelek számára. A cég úttörő szerepet tölt be az üvegionomer technológiában, és jól ismertek több mint 20 éves tapasztalatukról és fejlődésünkről a gipsztermékek, valamint a lenyomatanyagok területén.

  Read more »
 7. Prestige lenyomatanyagok

  A Vannini több mint 30 éve gyárt kiemelkedően magas minőségű fogászati anyagokat, termékei jelenleg több mint 60 országban elérhetőek. A cég folyamatosan keresi a legjobb megoldásokat, hogy a fogászati szakma szakemberei hatékonyabban és kiváló eredménnyel dolgozhassanak. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékminőségre, a biztonságra, a hatályos előírásoknak való megfelelésre és a szolgáltatásra, különös tekintettel a megrendelői igények kielégítésére. Cikkünkben bemutatjuk a webáruházunkban is elérhető lenyomatanyagokat.

  Read more »
 8. Zhermack alginátok

  A Zhermack termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabályoknak mind az összetevők, mind a felhasználási javaslatok tekintetében. A különböző alginátok széles választékot kínálnak az orvosok számára. Az egyes termékek más és más alkalmazási területekhez ajánlottak, különböző kötési idővel rendelkeznek (normál, gyors, extra gyors), gazdag részletreprodukciót adnak, valamint számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

  Read more »
 9. Impregum Penta Super Quick bevezető készlet

  A 3M Impregum Super Quick Poliéter lenyomatanyag az első szupergyors poliéter 45 másodperces feldolgozási idővel és 2 perces kötési idővel. Monofázisos és egyidejű kétfázisú lenyomatvételi technikához alkalmas. 

  Read more »
 10. B.Braun varróanyagok

  A B.Braun márka a világ vezető egészségügyi szolgáltatói közé tartozik. Működésük során az egészségügy mellett fontos szerepet kap a fenntarthatóság és a társadalmi szerepvállalás is. A B.Braun a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve gyárt kiváló minőségű fogászati anyagokat. Szájsebészeti termékei közt szerepel a felszívódó és nem felszívódó varróanyagok választéka is, amelyekből webáruházunkban is többet megtalálhat.

  Read more »
Page