Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Blog

 1. Higiéniai termékek

  A Desderman Care egy felhasználásra kész alkohol alapú higiénés és sebészi kézfertőtlenítőszer, amely dexpanthenol és E-vitamin ápolóanyagokat tartalmaz. Széles hatásspektrumú (beleértve vírusok, norovírus), színezék- és illatanyag mentes (bőrbarát, hipoallergén), bőrgyógyászatilag jóváhagyott. Kimagasló kézvédelmet és ápolást biztosít a Panthenol-complex + E-vitamin innovatív formulájának köszönhetően, ami minden egyes kézfertőtlenítéskor védi és ápolja a kezet.

  Tovább »
 2. Szájhigiénia

  Szájöblítő oldat és nyalókák, amelyek ideális megoldást kínálnak a szájszag és szájszárazság megelőzésére, illetve kezelésére. 

  Tovább »
 3. Sempermed gumikesztyűk

  Korábbi cikkünkben már bemutattuk a nálunk elérhető Sempercare és Seperguard gumikesztyűket. Bővülő kínálatunkból most bemutatunk a gumikesztyűk széles választékából néhány újabb terméket.

  Tovább »
 4. Még több Express lenyomatanyag

  Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk néhány új generációs 3M ESPE Express lenyomatanyagot. Jelen cikkben bemutatunk néhány további terméket is.

  Tovább »
 5. Essentia fecskendők

  Sok év fejlesztést követően, vezető esztétikai fogorvosok tapasztalatai alapján a GC most a helyreállító fogászatban paradigmaváltó, innovatív és merész színkoncepciót mutat be. 

  Tovább »
 6. Tempsmart DC

  A Tempsmart DC egy kettős kötésű kompozit ideiglenes koronákhoz és hidakhoz.

  Tovább »
 7. AH Plus gyökértömő anyagok

  Az AH Plus egy epoxid-amin-polimer bázisú, paszta/paszta típusú, röntgenárnyékot adó gyökértömő anyag két tubusos kiszerelésben. Biztonságos és gyors keverést tesz lehetővé, mivel a két komponens állaga megegyezik.

  Tovább »
 8. Filtek tömőanyagok

  A Filtek One Bulk Fill egy egyedülálló optikai tulajdonságokkal rendelkező poszterior tömőanyag. Megnövelt opacitása az egylépéses behelyezés egyszerűségét biztosítja akár 5 mm vastagságig, az esztétikai eredmény romlása nélkül. 

  Tovább »
 9. Semperguard gumikesztyűk

  Korábbi cikkünkben már bemutattunk többféle, a Semperit által gyártott gumikesztyűt, amelyek között szerepelt púderes, púdermentes latex termék, illetve környezetkímélő Green kesztyű is. Jelen cikkünkben bemutatjuk a bővülő kínálatunkban megtalálható, újabb termékek közül néhányat.

  Tovább »
 10. Oxasil lenyomatanyag

  Az Oxasil egy új, továbbfejlesztett kézi keverésű C-szilikon lenyomatanyag család, az Optosil / Xantopren gyártójának kézi keverésű lenyomatanyaga. A kínálatunkban elérhető szett tartalma: Oxasil Putty 900 ml, Oxasil Light flow 140 ml, Oxasil Activator paszta 60 ml, amelyek külön-külön is megvásárolhatók.

  Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite