Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: November 2023

  1. Express lenyomatanyagok

    Az új "következő generációs" 3M ESPE Express XT VPS anyagok kiválóak mind az egylépéses, mind a kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz. Kivételes precizitásuk segítségével nagyon pontosan illeszkedő indirekt restaurációk hozhatók létre.

    Tovább »
  2. i-Dental ragasztócementek

    Az i-dental szakemberei folyamatosan kutatják a fogászati piacot és mérik fel az orvosi igényeket, hogy olyan fogászati termékeket kínáljanak, melyek valódi értéket képviselnek és segítik a fogorvosokat munkájuk sikerességében, abban, hogy a jövőben is a fogászati szakma élvonalában maradjanak. Cikkünkben bemutatunk néhány nálunk is megvásárolható ragasztócementet.

    Tovább »
  3. Cerkamed gélek

    A Cerkamed márka 2000 óta van jelen a lengyel fogászati piacon. Fogászati anyagok gyártójaként az endodontiára és a fogászatra szakosodott anyagok széles skáláját, valamint fogászati eszközöket és kiegészítőket is kínálnak. Az elérhető áron kínált termékek világszínvonalú minőséget képviselnek, mára már több mint száz országban forgalmazzák termékeiket. Cikkünkben bemutatjuk a webáruházunkban is kapható, fogászati kezelésekhez használható géleket.

    Tovább »
  4. AHL ragasztócementek

    Az 1986-ban alapított AHL az indulása óta eltelt évtizedek alatt otthona, az Egyesült Királyság vezető üvegionomer pótlások és cementek gyártójává nőtt. De nemcsak hazája vezető saját márkás üvegionomer helyreállító márkáit szállítja, hanem kiterjedt márkakereskedői hálózatán keresztül exportál is a világ minden tájára. Egyéb anyagok széles skáláját is gyártja, ideértve az ideiglenes anyagokat, lenyomatanyagokat, kompozitokat, maratószereket, cementeket, kötőragasztókat, tisztítószereket és profilaktikus pasztákat, valamint számos kiegészítőt. Termékeinket ma a bolygó minden kontinensén használják. Cikkünkben bemutatjuk a nálunk is elérhető ragasztócementeket.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite