Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Január 2024

  1. Silaxil lenyomatanyagok

    A Lascod Silaxil kondenzációs szilikonok (C típus), amelyek a legnagyobb pontossággal rendelkeznek a részletek reprodukálásában, minden lenyomatvételi technikára alkalmasak. Az első lenyomathoz alkalmazható kondenzációs szilikon (C típus) a Silaxil Putty, míg a második lenyomathoz alkalmazható precíziós kondenzációs szilikon kétféle konzisztenciában kapható: Light Body és Regular Body.

    Tovább »
  2. Gyökércsatorna-tágító készítmények

    A gyökérkezelés során fontos folyamat a gyökércsatorna preparálása. Több gyártó is forgalmazza a nálunk is elérhető gyökércsatorna-tágító készítményeket, amelyek közül most bemutatunk néhányat.

    Tovább »
  3. Az i-Dental alábélelői

    Az i-Liner fényrekötő kompomer típusú alábélelő használható polimer alapú helyreállító anyagok, amalgámok és porcelán restaurátumok alábéleléséhez, a kavitás aljának befedésére és az egész üregen való bevonatképzésre.

    Tovább »
  4. Cerkamed gyökércsatorna-öblítő folyadékok

    A fogászati piacon több mint 20 éve jelen lévő Cerkamed endodontiára és fogászatra szakosodott anyagok széles skáláját, valamint fogászati eszközöket és kiegészítőket kínál. Készítményeik minőségében versenyeznek a világ vezető márkáival, ezek ára azonban jóval alacsonyabb, ami nagyban segíti a cég gyors fejlődését. A gyártó mára már több mint száz országban forgalmazza termékeit. Cikkünkben bemutatjuk a nálunk is elérhető gyökércsatorna-öblítő folyadékokat.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite