Az i-Liner fényrekötő kompomer típusú alábélelő használható polimer alapú helyreállító anyagok, amalgámok és porcelán restaurátumok alábéleléséhez, a kavitás aljának befedésére és az egész üregen való bevonatképzésre.

Alkalmazása kompenzálja a tömés zsugorodását, megelőzi a repedések kialakulását. Minimálisra csökkenti a mikro töredezettséget és a másodlagos szuvasodást. Üvegionomert tartalmazó anyag, ez dupla tapadást garantál a dentinhez. Megvédi a pulpát és megakadályozza a posztoperatív érzékenységet. Röntgenárnyékod ad, stressz enyhítő funkcióval rendelkezik.

Kapható készletben 4x2.5g fecskendővel és 20 db applikációs csőrrel, valamint egy db 2.5g fecskendővel + 5db applikációs csőrrel.

Az i-Zoe egy Cinkoxid és eugenol bázisú önkötő cement, amely használható Amalgámok és üvegionomerek alá alapozóként és alábélelőként, koronák és hidak ideiglenes rögzítésére, valamint ideiglenes tömésként. Egyszerűen használható, gyorsan eltávolítható, jó biokompatibilitással rendelkezik. 10ml és 50ml kiszerelésben, valamint 40g por formátumban is kapható.

A készletben kapható, műgyantával módosított cinkoxid-eugenol cement egy kémiailag kötő, nagy szilárdságú anyag, amely hosszú távú ideiglenes restaurátumokhoz is alkalmas. A készlet tartalma 20g por, 6g folyadék, adagolókanál és keverőblokk.   

Az i-Dental további termékeit tekintse meg kínálatunkban.