Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Június 2023

  1. Opalescence fogfehérítő

    Több mint 100 millió magabiztos mosollyal és 30 éves tapasztalattal az Opalescence Teeth Whitening a professzionális fogfehérítés világelsője. Akár a legjobb módszert keresik fogaik otthoni fehérítésére, akár gyorsan szeretnének eredményt elérni, páciensei az Opalescence fogfehérítő készlet segítségével garantáltan fehérebb fogakat kapnak.

    Tovább »
  2. AHL tömőanyagok

    Az AHfil üvegionomer töltőanyagok áttetsző alumínium-oxid-szilikát üvegből készülnek, amely kiváló esztétikát biztosít a szilárdság és a kopásállóság feláldozása nélkül. Tekintse meg termékeinket!

    Tovább »
  3. Fókuszban a higiénia

    A baktériumok nem ismernek határokat. Ez mindig is így volt és egyre fontosabbá válik jelenlegi globalizált világunkban. A schülke kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek - a nemzetközi piacvezetők közé tartozik a higiénia és a fertőzésmegelőzés területén. Webáruházunkban számos terméküket megtalálja.

    Tovább »
  4. Barázdazárás Fissurit anyagokkal

    A barázdás lezárását ezért évek óta sikeresen alkalmazzák a profilaxis egyik alappilléreként. Fissurit termékkínálatával a VOCO olyan anyagokat kínál az egyéni indikációkhoz, amelyeket sok fogorvos évek óta sikeresen alkalmaz.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite