A baktériumok nem ismernek határokat. Ez mindig is így volt és egyre fontosabbá válik jelenlegi globalizált világunkban. A schülke kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek - a nemzetközi piacvezetők közé tartozik a higiénia és a fertőzésmegelőzés területén. Webáruházunkban számos terméküket megtalálja.

Mikrozid univerzális fertőtlenítő kendő

Alacsony alkoholtartalmának köszönhetően alkalmazható orvostechnikai eszközök és egyéb letörölhető felületek fertőtlenítésére minden olyan esetben, ahol a fertőzés kockázata fennáll és elvárás a gyors behatási idő, valamint az anyagbarát fertőtlenítő. Ilyen lehet pl:

  • a páciens közvetlen környezete
  • betegkezelő egységek
  • vizsgáló ágyak
  • műtőasztalok és a környezetükben lévő munkafelületek
  • orvosi felszerelések felületei
  • billentyűzetek vagy érzékeny kommunikációs felszerelések érintőfelületei, például okostelefonok vagy tabletek


Hogyan használja?

A fertőtlenítés előtt győződjön meg arról, hogy minden látható szennyeződést eltávolított az adott felületről, majd alaposan törölje le azt az impregnált kendővel, és hagyja hatni. Ügyeljen arra, hogy a felületeket teljesen nedvesítse be és tartsa nedvesen a teljes hatási idő alatt. A csomag kinyitásakor ügyeljen a higiéniai követelmények betartására. Használat után zárja le a fedelet. A schülke a csomagolás felbontása után 1 hónapos eltarthatóságot garantál. A termék kesztyű nélkül is használható, ha ezt a munkavédelem lehetővé teszi.

Mikrozid AF felületfertőtlenítő folyadék

Aldehidmentes, alkohol alapú készítmény, felületek és orvosi eszközök gyors fertőtlenítésére. Használatra kész oldat. Széles mikrobiológiai hatásspektrummal rendelkezik, a lehető legrövidebb behatási idő alatt hat a kórokozókra. Baktericid, fungicid, virucid. Szolid, friss illata van, gyorsan és foltmentesen szárad.

Mikrozid sensitive felületfertőtlenítő folyadék

Az érzékeny anyagok nagyon gyakoriak a kórházakban, rendelőkben, ezért a mikrozid sensitive a hatékonyságot kiváló anyagkompatibilitással ötvözi. Különösen alkalmas alkoholra érzékeny felületekre (pl. akril, plexiüveg, bőr, műbőr), de még az ultrahangos fejek fertőtlenítésére is. 1 és 5 literes kiszerelésben is rendelhető.

A schülke további higiéniai termékeit tekintse meg kínálatunkban.