Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: December 2023

  1. i-dental barázdazáró és ideiglenes tömőanyagok

    Az i-Seal egy fényrekötő barázdazáró anyag, amely kisebb bemélyedésekhez, pl. tömítési pontok hibáinak korrigálására, valamint barázdák lezárására ajánlott. Jól tapad a zománchoz és folyékony, így könnyen bejut a gödröcskékbe és repedésekbe.

    Tovább »
  2. Ghenesyl szilikonok

    A Ghenesyl egy új generációs addíciós szilikon, amely speciális jellemzőinek köszönhetően maximális pontosságot garantál a részletek megjelenítésében még nedves környezetben is.

    Tovább »
  3. i-MPRESS lenyomatanyagok

    Az i-denral gyártó i-MPRESS termékek ideálisak részletes lenyomatok készítéséhez fogászati és fogszabályozási használatra.

    Tovább »
  4. Lascod alginátok

    Az Alginelle Alginát egy A osztályú, 1-es és 2-es típusú, nem színváltós alginát. Hosszú idejű, 168 óráig tartó méretstabilitás jellemző rá. Ugyanolyan optimális alkalmazási specifikációkkal rendelkezik, mint a Kromopan. Narancssárga színe kiváló kontrasztot képez és eszköz is egyben a lenyomat minőségének értékeléséhez. Használható kivehető protézisekhez, kivehető és rögzített fogpótlásokhoz, előzetes és tanulmányi modellekhez. A szájban történő kötési idő mindössze 30 másodperc.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite