Az i-denral gyártó i-MPRESS termékei ideálisak részletes lenyomatok készítéséhez fogászati és fogszabályozási használatra.

A webáruházunkban elérhető i_MPRESS készlet tartalma:

Az i-MPRESS Putty az első lenyomatanyag a kétlépéses, dupla keveréses, szendvics technikához. Használható még alap-precíziós lenyomatvételi technikához, tanulmányi modellekhez, fogszabályozási modellekhez, harapásregisztrációhoz, valamint a fogak védőizolálására fogpróba során.

Az i-MPRESS Light Body a második lenyomatanyag a kétlépéses, dupla keveréses, szendvics technikához. Korrekciós lenyomatanyag az alaphoz: alap-precíziós technika. Alábéleléshez is használható.

A készlet része az i-MPRESS Universal Activator is, amir egy katalizátor gél az i-MPRESS Puttyhoz (alap lenyomatanyag) és az i-MPRESS Light Bodyhoz (precíziós lenyomatanyag).

Az alap készlet tartalma 900ml Putty + 140ml Light Body + 2x30ml Universal Activator Gel + keverőblokk + adagoló. Kínálatunkban megtalálható egy mini lenyomatanyag készlet is, aminek tartalma 200ml Putty + 40ml Light Body + 30ml Universal Activator Gel + keverőblokk + adagoló.

Az i-MPRESS lenyomatanyagokra jellemző a könnyű keverés, valamint tökéletesen kitölti az üregeket. Könnyen adagolható, felhelyezhető, és kiváló elasztikus tulajdonságai miatt egyszerűen eltávolítható. Megfelelő szakítószilárdsággal rendelkezik, tökéletes színkontrasztot biztosít. Hidrokompatibilitás a folyadékokkal, továbbá biokompatibilis. Kellemes illata és mentolos íze miatt növeli a páciensek komfortérzetét.

Az i-dental további termékeit tekintse meg kínálatunkban.