A Ghenesyl egy új generációs addíciós szilikon, amely speciális jellemzőinek köszönhetően maximális pontosságot garantál a részletek megjelenítésében még nedves környezetben is.

A különböző keménységek és konzisztenciák alkalmassá teszik minden igényhez és lenyomatvételi technikához az optimális eredmény elérése érdekében. A hosszú feldolgozási idő lehetővé teszi a termék könnyű kezelését, ugyanakkor a szájban történő rövid kötési idő garantálja a páciens maximális kényelmét a lenyomatvétel során. A Ghenesyl tökéletesen alkalmazkodik a fogászati struktúrák anatómiai formájához és a lágy szövetekhez, így lehetővé teszi az ép és tökéletes szélek reprodukálását.

A Ghenesyl Putty addíciós szilikon (VPS) két konzisztenciában kapható, lágy és kemény. Mindkettő elérhető normál és gyors kötésidővel.

A Putty Soft gyorskötő készlet normál kötés esetén a feldolgozási idő 2:30, szájban kötés 2:15; gyors kötés esetén a feldolgozási idő 1:15, szájban kötés 1:30

A Putty Hard gyorskötő készlet normál kötésidővel a feldolgozási idő 2:30, szájban kötés 2:15; gyors kötésidővel a feldolgozási idő 1:15, szájban kötés 1:30

A különböző keménységű és konzisztenciájú szilikonok különböző lenyomatvételi technikákhoz igazodnak: kettős lenyomat (alap/precíziós), szendvics és egyfázisú. Színeik amellett, hogy megkönnyítik az egyes termékek beazonosítását, kiváló színkontrasztot teremtenek az első és a második lenyomat között.

A második lenyomathoz használható 4 precíziós lenyomatanyag: Superlight Body, Light Body, Regular Body és Heavy Body. 50 ml-es patronban kaphatók, alap-precíziós és szendvicstechnikához egyaránt használhatók. A Ghenesyl Regular kiváló anyagnak bizonyul még az egykomponensű egyfázisú technikához is. A termékek az új Sulzer Mixpac T-keverőcsőrökkel együtt kaphatók, amelyek jelentős anyagmegtakarítást és egyben tökéletes keverést tesznek lehetővé.

A Ghenesyl termékek készletekben is kaphatók. Ez azok számára ideális, akik csak speciális igényekre használnak addíciós szilikont és egy mindig friss terméket szeretnének. Továbbá 1 doboz Ghenesyl Putty Soft Fast 2x300ml vásárlása esetén egy Ghenesyl Light Body Fast 2x50ml terméket adunk ajándékba.