Az i-Seal egy fényrekötő barázdazáró anyag, amely kisebb bemélyedésekhez, pl. tömítési pontok hibáinak korrigálására, valamint barázdák lezárására ajánlott. Jól tapad a zománchoz és folyékony, így könnyen bejut a gödröcskékbe és repedésekbe.

Ideális gyermekfogászati tömőanyagként vagy barázdazáróként való használathoz. Fájdalommentes kezelést tesz lehetővé, így növeli a páciens komfortérzetét. Használata hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, így hozzájárul a természetes fogazat hosszú távú megőrzéséhez. Kiváló penetráció, alacsony viszkozitás és tökéletes széli adaptáció jellemzi. Használata egyszerű, precízen adagolható és alkalmazható bármilyen anyagveszteség nélkül. A következő kiszerelésekben kapható: 3.8g fecskendő + 3db applikációs csőr, 4x3,8g fecskendő + 12db applikációs csőr.

Az i-Pro LC egy fényre kötő ideiglenes tömőanyag, ami ideális rövidebb és hosszabb időszakok ideiglenes tömésére is. Nem tartalmaz eugenolt. Gyorsan köt és jó tapadással rendelkezik, a szerszámokhoz nem tapad. A cement keménysége választható. Magas kopásállóság és kiváló tapadás jellemzi, adagolása könnyű, alkalmazása közben nem sérülnek az előkészítés szélei. Tartós és nyálbiztos, használata időtakarékos és gazdaságos. Röntgenen látható. Gyorsan és egyszerűen, egy darabban eltávolítható, így tisztán hagyja az üreget.

Az i-Pro N egy felhasználásra kész ideiglenes tömőanyag. Önkötő, eugenol mentes, biológiailag semleges. Az alapját cinkoxid és szintetikus műgyanták képezik, nedvesség jelenlétében köt. Nem ragadós, jól tapad, tömőműszerrel egyszerű az alkalmazása. Könnyen tömöríthető, kötés után közepes szilárdságú. Röntgenen látható. Eltávolítása könnyű. 38g fehér és 38g rózsaszín színben kapható.

Az i-dental további termékeit tekintse meg webáruházunkban.