Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Július 2023

  1. Kromopan normálkötő készlet

    A KromopanSil egy új generációs addíciós szilikon, amely speciális jellemzőinek köszönhetően maximális pontosságot alap 25 micron, precíziós 5 micron garantál a részletek megjelenítésében még nedves környezetben is.

    Tovább »
  2. Zetaplus szilikon

    A több mint 30 éve a piacon lévő Zetaplus System a Zhermack első szilikon termékcsaládja. A kezdeti koncepciótól a termék kész fázisáig a gyártási folyamat minden lépése szigorú ellenőrzés mellett zajlik, mind az anyagok kiválasztását, mind a gyártási folyamatokat illetően. Ez lehetővé teszi a kiváló minőség és teljesítményt elérését.

    Tovább »
  3. O-Star polimerizációs lámpa

    Ez a polimerizációs lámpa hét különböző üzemmóddal rendelkezik a különféle klinikai igények teljes körű kielégítésére. Ezek a következők: normál, magas, turbó, orto, lágy, impulzus és ellenőrzés.

    Tovább »
  4. Az AHL kompozit tömőanyagai

    Az AHL márka a fogászati anyagok kiváló minőségű és megbízható választékát kínálja. A márkacsalád magába foglal mindent, amit a fogászati anyagok gyártása során több mint 30 év alatt megtanult, annak érdekében, hogy a klinikusok számára kielégítő felhasználói élményt nyújtson.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite