A több mint 30 éve a piacon lévő Zetaplus System a Zhermack első szilikon termékcsaládja. A kezdeti koncepciótól a termék kész fázisáig a gyártási folyamat minden lépése szigorú ellenőrzés mellett zajlik, mind az anyagok kiválasztását, mind a gyártási folyamatokat illetően. Ez lehetővé teszi a kiváló minőség és teljesítményt elérését.

A világszerte használt és nagy elismerésnek örvendő Zetaplus rendszert a fogorvosi ágazatban dolgozó szakemberek a garantált minőség és megbízhatóság szinonimájaként tartják számon.

Hidrokompatibilitás

A hidrokompatibilitás az egyik legfontosabb követelmény minden lenyomatanyaggal szemben.

Az anyag azon képessége, hogy könnyen folyjon nedves területeken, például az előkészítési szegélyeken, lehetővé teszi a pontos benyomás eléréséhez szükséges részletek rögzítését. Ezzel szemben a rossz hidrokompatibilitású anyag nem tud megfelelően folyni, ami nemkívánatos buborékok megjelenését okozza a lenyomatban.

Ezek a buborékok, különösen ha az előkészítési határterületen vannak, információvesztéshez vezetnek. Minél jobban hidrokompatibilis egy anyag, annál jobban fog folyni, és pontosabb munkavégzést tesz lehetővé a nedves területeken.

A termékcsalád folyadékainak, az Oranwash L és VL hidrokompatibilitása segít a pontos benyomás elérésében.

A lenyomatanyag vízzel keverve a gipsz az öntési fázisban könnyen befolyik a lenyomat belsejébe, ezáltal segítve a hű modell kialakítását.

Biokompatibilitás

A biokompatibilis anyag kiválasztása azt jelenti, hogy a biztonságos munkavégzést választják, ezáltal védik a pácienst a nyálkahártya és a szájszövetek irritációjától vagy szenzibilizációjától.

A Zetaplus System biokompatibilitása alkalmassá teszi az anyagot mind az ép, mind a sérült nyálkahártyákon történő használatra.

Minden Zhermack kondenzációs szilikon glutén- és laktózmentes, így az ezekre intoleráns pácienseknél is teljesen biztonságos a használata.

Zetaplus Putty

Nagyon magas viszkozitású, gyurma állagú C-szilikon.

Előnyei: biokompatibilis sérült nyálkahártyán; tökéletes keménység: lehetővé teszi a pontos modell elkészítését a gipsz kiöntése után szakadásállósága csökkenti a lenyomat elszakadásának kockázatát a szájból való kivételkor.

A következő kiszerelésekben kapható: 900 ml, 3 kg, 10 kg.

Zetaplus Soft Putty

Nagyon magas viszkozitású, gyurma állagú C-szilikon.

Felhasználható kétfázisú lenyomatvételi technikánál, egyfázisú lenyomatvételi technikánál, erősen abradált fogak vagy alámenős hidak esetén.

Előnyei: különösen folyékony szájba helyezéskor, kiváló keménység/rugalmasság arány, különböző kidolgozási és kötési idők a felhasznált Indurent gel mennyiségétől függően. Könnyen eltávolítható a páciens szájából a tartós deformálódás kockázata nélkül, biztonságosan fertőtleníthető Zhermack sterigummal.

Teljes kínálatunkat tekintse meg webáruházunkban.