Ez a polimerizációs lámpa hét különböző üzemmóddal rendelkezik a különféle klinikai igények teljes körű kielégítésére. Ezek a következők: normál, magas, turbó, orto, lágy, impulzus és ellenőrzés.

A lámpa a mindössze 15,8°-os fényszögnek köszönhetően fókuszáltabb fénykibocsátással rendelkezik. Jó mélyrekötő hatást biztosít. A kikeményedési távolság növekedésével a kötési fény intenzitása csökken.

A többi lámpához képest az O-Star kevesebb fényveszteséget szenved el. Fényerőssége akár 30000MW/Cm2.

A töltőaljzatba fénymérő van beépítve. Pontos fényintenzitás szükséges a gyanta hatékony polimerizációjához, ami Önnek és pácienseinek a legjobb kezelési élményt nyújtja.

360°-ban forgatható fejjel rendelkezik, így a száj minden szögből könnyen megvilágítható. Az alacsony profilú fej könnyen eléri a hátsó fogakat is. A páciensnek csak kissé ki kell nyitnia a száját, és élveznie kell a kényelmes kezelést.

Ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú ideig, fáradtság nélkül kézben tartható. Egyszerű kétgombos kialakítása egyszerűvé és kényelmessé teszi használatát. OLED képernyővel rendelkezik.

A különböző üzemmódok

Normál üzemmód: fényerősség: 1000-1200mw/cm2. Alkalmas a legtöbb kezelési forgatókönyvhöz, mint pl. tömések, helyreállítások stb. Időbeállítás: 5s, 10s, 15s, 20s.

Magas üzemmód: fényintenzitás: 1800-2000mw/cm2. Alkalmas gyors kötésre, megfelelő kötési mélységet biztosítva. Időbeállítás: 3s, 5s.

Turbó üzemmód: fényerősség: 2700-3000mw/cm2. Az ultra nagy fényintenzitás lehetővé teszi a 2 mm-es gyanta 1 másodperces kikeményítését. Időbeállítás: 1s, 3s.

Ortho üzemmód: fényerősség: 2700-3000mw/cm2. Nagy fényintenzitás, erős áthatolhatóság, különösen alkalmas fogszabályozási konzolok ragasztására. Időbeállítás: 3s*5, 3s*10.

Lágy üzemmód: fényerősség: 0-1200mw/cm2. Hatékonyan csökkenti a gyanta zsugorodási sebességét. Csökkenti a szivárgás kockázatát.

Impulzus üzemmód: a LED 0,4 másodpercre leáll, 0,6 másodperces térhálósodási időközönként. A kezelési ciklusban végzett munka során hatékonyan csökkentheti a hőtermelést, hatékonyan elvezetheti a hőt, és biztosítja a diagnózis és a kezelés kényelmét. Időbeállítás: 5s, 10s, 15s, 20s.