Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Szállítási módok

Szállítás

A megrendelés visszaigazolását követően a Webáruház futár útján adja át a megrendelt terméke(ke)t. A szállítást az Express One futárszolgálat végzi. A terméket a Vásárló utánvéttel a megrendelt termék kézhezvételekor fizetheti. Utánvéttel történő fizetésre csak Magyarország területén belüli kiszállítás esetén van lehetőség.

Az utánvét és a kártyás fizetés díjmentes, plusz költségekkel nem jár.

A szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

1 - 30.000 Ft kosárösszeg esetén4.990 Ft

30.001 - 40.000 Ft kosárösszeg esetén 3.990 Ft

40.001 - 50.000 Ft kosárösszeg esetén 2.990 Ft

A bruttó 50.000 Ft összeget meghaladó megrendelések esetén a szállítási díjat a Dental Futár Kft. viseli.

A Weboldalon megrendelt termékeket a Webáruház a Vásárló által előzőleg megadott, a Vásárlónak e-mailben küldött megrendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen adja át. Lehetősége van csomagpont választásra az alábbi linken: https://expressone.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/ A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óráig történik.

A futárszolgálat/posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a Vásárló köteles megfizetni.

Amennyiben a Webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni.

Csak sérülésmentes csomagot vegyen át, minden esetben a futár előtt ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítással kapcsolatos kifogásokat a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével kell dokumentálni. A csomag átvételére és ellenőrzésére a Vásárló által megjelölt címen található bármely olyan személy jogosult, aki a Vásárló által megjelölt címen életvitelszerűen, vagy munkakörénél fogva tartózkodni jogosult.

Search engine powered by ElasticSuite