Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

DENTAL FUTAR KEDVEZMÉNYRENDSZER

Kedves Látogató! 

 

Először is szeretnénk megköszönni megtisztelő érdeklődését!

Bemutatjuk, hogy milyen – reális, értékesítési trükköktől mentes, valamint mindenki által jól érthető és alkalmazható – kedvezményrendszert alakítottunk ki annak érdekében, hogy együttműködésünk mindkét fél számára gyümölcsöző és hosszútávú legyen!

Az árak képzése és a kedvezmények megállapítása közel 25 év, a fogászatban eltöltött munkatapasztalaton alapszik.

Sávos kedvezményrendszerünk megállapításánál az átláthatóság, a kiszámíthatóság és az egyszerűség elve vezérelt minket, ami minden termékünkre igénybevehető és azonnal felhasználható.

 

Miért így?

 

Maximálisan korrektek vagyunk vásárlóinkkal szemben, ez alapvető üzleti filozófiánk.

 

Ennek köszönhető az, hogy:

-       nem fog kuponkódokkal találkozni oldalunkon, melyet csak következő vásárlásánál tud felhasználni,

-       nem kötjük tagsághoz, regisztrációhoz a kedvezményhez jutást,

-       nem teszünk különbséget akciók között, tehát az általunk adott kedvezmény minden termékre vonatkozik,

-       nem élünk a felárazzuk – áthúzzuk – leakciózzuk pszichológiai csapdával,

-       azonnal élhet a százalékos kedvezménnyel, már az első vásárlásánál.

 

A hírlevélre való feliratkozás nem kötelező, de azért ajánljuk, hogy naprakész legyen, elsők között értesüljön szakmai híreinkről és kiemelt ajánlatainkról. Ha a hírleveleink zavarják vagy nem nyerték el tetszését, akkor a hírlevél alján lévő Leiratkozás gombra kattintva kérdés nélkül lemondhatja azt.

Dental Futár kedvezményrendszer

 

Bruttó 50.000 Ft feletti vásárlásnál nincs szállítási költség.

 

Bruttó 90.000 Ft -ig 2% kedvezmény jár egységesen már az első vásárlásból, minden termékre vonatkozóan, beleértve a kiemelt és akciós árukat is.

 

Bruttó 90.000 Ft felett 4% kedvezmény jár egységesen már az első vásárlásból, minden termékre vonatkozóan, beleértve a kiemelt és akciós árukat is.

 

Bruttó 180.000 Ft felett 5% kedvezmény jár egységesen már az első vásárlásból, minden termékre vonatkozóan, beleértve a kiemelt és akciós árukat is.

 

Bruttó 270.000 Ft felett 6% kedvezmény jár egységesen már az első vásárlásból, minden termékre vonatkozóan, beleértve a kiemelt és akciós árukat is.

 

Bruttó 360.000 Ft felett 7% kedvezmény jár egységesen már az első vásárlásból, minden termékre vonatkozóan, beleértve a kiemelt és akciós árukat is.

 

A kedvezmény csak a dentalfutar.hu webáruház felületén leadott megrendelésekre vonatkozik, a telefonon és email-en leadott megrendelések a webáruház listaárán kerülnek kiszállításra, tehát nem tartalmazza a sávos kedvezményt. Természetesen ha anyaggal, műszerrel vagy gépekkel kapcsolatban érdeklődik vagy szakmai kérdései lennének, úgy állunk rendelkezésére telefonon és e-mailben is.

 

 

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne számunkra, kérjük hívjon minket vagy írjon nekünk, mert így tudunk fejlődni és még jobbak, még rugalmasabbak lenni.

 

Keressen minket bizalommal, segítőkész kollégáink állnak rendelkezésére, hogy vállalkozása gördülékenyen és problémamentesen működjön!

 

Köszönettel:

A Dental Futár csapata

 

 

 

Search engine powered by ElasticSuite