Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Október 2023

  1. Roeko eszközök

    A Roeko globális vezető szerepet tölt be a fogászati fogyóeszközök és a kis méretű fogászati eszközök fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. Megoldást kínál a fogászat szinte minden szegmensére: endodontia, fogtömés, protetika, lenyomatvétel kondenzációs szilikonnal és addíciós szilikonnal, fertőtlenítés.

    Tovább »
  2. GC Fuji üvegionomerek

    A GC Europe fogászat iránti elkötelezettsége folyamatosan olyan termékfejlesztést eredményez, amely értéket biztosít az ügyfelek számára. A cég úttörő szerepet tölt be az üvegionomer technológiában, és jól ismertek több mint 20 éves tapasztalatukról és fejlődésünkről a gipsztermékek, valamint a lenyomatanyagok területén.

    Tovább »
  3. Prestige lenyomatanyagok

    A Vannini több mint 30 éve gyárt kiemelkedően magas minőségű fogászati anyagokat, termékei jelenleg több mint 60 országban elérhetőek. A cég folyamatosan keresi a legjobb megoldásokat, hogy a fogászati szakma szakemberei hatékonyabban és kiváló eredménnyel dolgozhassanak. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékminőségre, a biztonságra, a hatályos előírásoknak való megfelelésre és a szolgáltatásra, különös tekintettel a megrendelői igények kielégítésére. Cikkünkben bemutatjuk a webáruházunkban is elérhető lenyomatanyagokat.

    Tovább »
  4. Zhermack alginátok

    A Zhermack termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabályoknak mind az összetevők, mind a felhasználási javaslatok tekintetében. A különböző alginátok széles választékot kínálnak az orvosok számára. Az egyes termékek más és más alkalmazási területekhez ajánlottak, különböző kötési idővel rendelkeznek (normál, gyors, extra gyors), gazdag részletreprodukciót adnak, valamint számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite