A Vannini több mint 30 éve gyárt kiemelkedően magas minőségű fogászati anyagokat, termékei jelenleg több mint 60 országban elérhetőek. A cég folyamatosan keresi a legjobb megoldásokat, hogy a fogászati szakma szakemberei hatékonyabban és kiváló eredménnyel dolgozhassanak. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékminőségre, a biztonságra, a hatályos előírásoknak való megfelelésre és a szolgáltatásra, különös tekintettel a megrendelői igények kielégítésére. Cikkünkben bemutatjuk a webáruházunkban is elérhető lenyomatanyagait.

Prestige A plus putty

Extra puha, normál szett tixotróp addíciós szilikon, kiváló minőségű. Ideális az összes kettős lenyomat technikához, beleértve a szimultánt is. Puha konzisztenciája megkönnyíti a szájba helyezést a rendkívüli végkeménység segíti az eltávolítást és az akár többszöri kiönthetőséget. A rövidebb kötésidő növeli a betegkomfortot és csökkenti a kezelés idejét. Kiváló részletgazdagság és magas dimenzióstabilitás jellemzi. Nagy méretstabilitás jellemzi.

Prestige A Plus Light

Lenyomatanyag A-szilikon rendszerekhez. Magas dimenzióstabilitás és Thixotropia, könnyű kezelhetőség jellemzi. Az egyedi színkontroll segíti a felhasználót a lenyomatok könnyű és biztonságos kiértékelésében. Az anyag egyaránt alkalmazható egyidejű kétfázisú, illetve kétidejű kétfázisú technikához is. A megfelelő konzisztencia biztosítja az anyag egyszerű és könnyű applikációját az adott felszínekre. Ideális arány a munka- és kötési idő között, megnövelt méretstabilitás. Nagy pontosság a részletreprodukcióban. A gyártói követelmények garantálják a termék szavatossági időn belüli állandó, magas színvonalú minőségét.

Prestige Putty normal

Tixotróp addíciós szilikon kiváló minőségű és precíz fogászati első lenyomat készítéséhez. Ideális az összes kettős lenyomat technikához, beleértve a szimultánt is. Ideális konzisztencia a munkafázisban, kiegyensúlyozott keménység a vulkanizálás után. Puha konzisztenciája révén könnyen a szájba helyezhető, kötés utáni keménysége biztonságos eltávolítást tesz lehetővé. Az elkészült lenyomat többször kiönthető. Megfelelő arány a munka- és kötési idő között, nagy méretstabilitás.

Prestige Light

Lenyomatanyag A-szilikon rendszerekhez. Magas dimenzióstabilitás és thixitropia, könnyű kezelhetőség jellemzi. Az anyag egyaránt alkalmazható egyidejű kétfázisú, illetve kétidejű kétfázisú technikához is. A megfelelő konzisztencia biztosítja az anyag egyszerű és könnyű applikációját az adott felszínekre. Ideális arány a munka- és kötési idő között, nagy méretstabilitás.

Tekintse meg a Vannini további termékeit webáruházunkban.