A GC Europe fogászat iránti elkötelezettsége folyamatosan olyan termékfejlesztést eredményez, amely értéket biztosít az ügyfelek számára. A cég úttörő szerepet tölt be az üvegionomer technológiában, és jól ismertek több mint 20 éves tapasztalatukról és fejlődésünkről a gipsztermékek, valamint a lenyomatanyagok területén. Az elmúlt években további stratégiai területekkel bővítették portfóliójukat, innovatív rendszerek és termékek formájában az esztétikai fogászat és a minimális beavatkozás terén. Cikkünkben bemutatunk néhány nálunk is elérhető üvegionomer terméket.

Fuji IX GP

A GC Fuji IX GP a világ egyik vezető üvegionomer pótlása. Hagyományos, önkötő üvegionomer. Könnyen behelyezhető, tömöríthető, magas kopásállósággal rendelkezik. Nincs szükség kofferdám használatára. Ideális végleges vagy ideiglenes első és második osztályú helyreállításokra gyermekfogaknál, valamint alacsony nyomásnak kitett első- és második osztályú helyreállításokhoz felnőtt fogaknál, V. osztályú és gyökérfelszín helyreállítására, csonk felépítésére és kompozittal vagy inlay esetén azonnali vagy késleltetett szendvicstechnikákhoz.

Erős kémiai kötést biztosít a zománchoz és a dentinhez savazás, bondozás nélkül. Fém matricával használható, könnyen kialakítható. Jó röntgenárnyéka megkönnyíti a posztoperatív diagnózist.

Webáruházunkban a Fuji IX folyadék utántöltő és a Fuji IX por utántöltő külön is megvásárolható.

Ha a gyorsaság a lényeg, akkor érdemes a Fuji IX GP FAST-et használni, mert feleannyi idő alatt érhet el hosszabb ideig tartó restaurációt – a keverés kezdetétől a befejezésig mindössze 3 perc alatt.

Fuji PLUS Set

A Fuji PLUS-t úgy tervezték, hogy egyszerű és hibamentes cementezési eljárásokat, valamint erős és tartós kötést biztosítson. A kimagasló eredmény és a különféle árnyalatok a GC Fuji PLUS-t egy többcélú cementté teszik.

A Fuji PLUS egy műgyantával megerősített, sokoldalú üvegionomer ragasztócement, amely fémalapú helyreállítások, kerámia inlay-k, megerősített kerámiakoronák és hidak, valamint bármely típusú akril/rezin korona, inlay, onlay és híd beragasztására alkalmas. A készlet tartalma 15 g por + 7 ml folyadék + 6.5 ml kondicionáló.

Kínálatunkban a Fuji PLUS por és a Fuji PLUS folyadék külön is elérhető.

A Fuji PLUS EWT por a nagy fesztávú hídmunkákhoz, a kombinált munkákhoz és több pótlás egy lépésben történő ragasztásához is alkalmas. Könnyen keverhető és megmunkálható, akár egy átlagos cement, de mechanikai tulajdonságai a műgyanta alapú ragasztókéhoz hasonlók.

Minimális a filmvastagság, egyszerű a behelyezés, jó az illeszkedés. Az anyag erős kémiai kötést biztosít a fogszerkezethez, mellyel kiiktathatók a bonyolult és nedvességre érzékeny eljárások. Nincs utóérzékenység.

A GC Europe további termékeit megtekintheti kínálatunkban.