A Roeko globális vezető szerepet tölt be a fogászati fogyóeszközök és a kis méretű fogászati eszközök fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. Megoldást kínál a fogászat szinte minden szegmensére: endodontia, fogtömés, protetika, lenyomatvétel kondenzációs szilikonnal és addíciós szilikonnal, fertőtlenítés.

A Comprecap fogászati lenyomatvétel előtt használatos fogíny szárító sapka. Nagyobb nyomást gyakorol a retrakciós fonalra és a fogíny területére, valamint természetes módon, összenyomással szünteti meg a vérzést. Az eltávolítás után az eredmény egy tiszta, száraz, nyitott sulcus és egy jól körülhatárolt perem. A legjobb feltételeket biztosítja egy tökéletes lenyomathoz. Az anatómiailag megformázott kompressziós végződések félkör alakú mélyedésekkel vannak ellátva a két ellentétes oldalon, így a sapka a szomszédos fogak közé könnyen elhelyezhető. 60 és 120 darabos kiszerelésben, három különböző méretben kapható.

A Gelatamp ezüst tartalmú, vérzéscsillapító zselatin szivacs, melynek alkalmazásával lerövidül a sebgyógyulás. Kolloid tartalma gátolja a sebfertőzést. Könnyen felszívódik. Az egyedi kiszerelés igény esetén tovább darabolható. 20 és 50 darabos kiszerelésben kapható.

A Steri-Quick egyedileg csomagolt, használatra kész steril, abszorbens papírlap, polietilén borítással. Tökéletes higiéniát biztosít a fogászati kezelés során. Ideális tálcák, steril műszerek borítására és páciensek védelmére. Három különböző méretben kapható.

A Roeko Surgitip Micro sterilizált sebészeti szívófej, kis méretű fejvégződéssel a jobb láthatóság érdekében. Erős szívóhatás a keresztmetszet csökkenése miatt. Egyesével csomagolt. A dupla csatlakozóvégekkel bármely berendezésre adaptálható. 20 és 100 darabos kiszerelésben kapható.

A Roeko további termékeit tekintse meg kínálatunkban.