Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Szeptember 2023

  1. Impregum Penta Super Quick bevezető készlet

    A 3M Impregum Super Quick Poliéter lenyomatanyag az első szupergyors poliéter 45 másodperces feldolgozási idővel és 2 perces kötési idővel. Monofázisos és egyidejű kétfázisú lenyomatvételi technikához alkalmas. 

    Tovább »
  2. B.Braun varróanyagok

    A B.Braun márka a világ vezető egészségügyi szolgáltatói közé tartozik. Működésük során az egészségügy mellett fontos szerepet kap a fenntarthatóság és a társadalmi szerepvállalás is. A B.Braun a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve gyárt kiváló minőségű fogászati anyagokat. Szájsebészeti termékei közt szerepel a felszívódó és nem felszívódó varróanyagok választéka is, amelyekből webáruházunkban is többet megtalálhat.

    Tovább »
  3. A Pentron ragasztócementjei

    A Pentron még 1967-ben mércét állított fel a minőség és az érték tekintetében a fogászati eszközök piacán. Céljuk az volt, hogy élen maradjanak olyan technológiailag fejlett termékek megalkotásával, amelyek javítják a fogászati eljárásokat. És azóta is pontosan ezt csinálják.

    Tovább »
  4. Cavex alginátok

    Világszerte több tízezer fogászati szakember használja naponta a Cavex alginátokat. A több mint hetven évnyi kutatás és tapasztalat egy sor kiváló fogászati lenyomatanyagot eredményezett. 

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite