A Zhermack termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabályoknak mind az összetevők, mind a felhasználási javaslatok tekintetében. A különböző alginátok széles választékot kínálnak az orvosok számára. Az egyes termékek más és más alkalmazási területekhez ajánlottak, különböző kötési idővel rendelkeznek (normál, gyors, extra gyors), gazdag részletreprodukciót adnak, valamint számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Tropicalgin

A Tropicalgin egy gyors kötésű, rendkívül sokoldalúan felhasználható, mangó ízű, pormentes alginát, amely főként kivehető fogsorokhoz és tanulmánymodellekhez ajánlott. Színváltós (piros, narancs és citromsárga a különböző fázisokban), ami nagyban megkönnyíti az orvos munkáját. Magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ezért csökken a szakadás kockázata a kanál kivételekor. Rendkívül rugalmas, a minta levétele után visszanyeri eredeti formáját. Nagy pontosságú reprodukció jellemzi a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében. További előnyei a gyors víz-abszorpció, a könnyű keverhetőség, az egyenletes felszín, a glutén- és laktózmentes összetétel. Sokáig tárolható lenyomatot eredményez, biztonságosan fertőtleníthető Zhermack sterigum porral. 5 év garanciával rendelkezik.

Orthoprint

Az Orthoprint egy nagy teljesítményű, extra gyors kötésű, rendkívül mérettartó, vanília illatú, pormentes alginát, elsősorban ortodonciai felhasználásra. Extra gyors, 25 mp idejű kötési ideje gyermekek számára is könnyebben tolerálhatóvá teszi az anyagot. Magas szakítószilárdsága csökkenti a szakadás kockázatát a kanál kivételekor. További előnyei a gyors víz-abszorpció, a könnyű keverheőtség, az egyenletes felszín, glutén- és laktózmentes tulajdonság. Rendkívül rugalmas, így a minta levétele után visszanyeri eredeti formáját. Pontos, részletgazdag végeredményt ad, biztonságosan fertőtleníthető Zhermack sterigum porral.

Hydrocolor 5

A Hydrocolor 5 egy színváltós, nagy teljesítményű, gyors kötésű, rendkívül mérettartó alginát, kellemes bogyós gyümölcsös illattal. Főként ideiglenes koronákhoz és hidakhoz, kivehető fogsorokhoz és fémvázakhoz, valamit tanulmányi mintákhoz ajánlott. A három feldolgozási fázisnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. A színek egyértelműen jelzik a fázisokat: a keverési fázisban fukszia színű, a betöltésre kész alginát lila, a páciens szájába illeszthető anyag világoskék. További jellemzői a magas stabilitás, a könnyű keverhetőség, a kellemes íz, a glutén- és laktózmentes összetétel. Magas szakítószilárdsággal rendelkezik, rendkívül rugalmas, nagy pontosságú reprodukció jellemzi. 5 napon át tartó méretstabilitás jellemzi, 120 órán át tárolható megfelelő körülmények között.

Hydrogum 5

A Hydrogum 5 egy nagy teljesítményű, rendkívül mérettartó, az A szilikonhoz hasonló részletreprodukcióval bíró, pormentes alginát. A Hydrocolor 5 algináthoz hasonlóan elsősorban ideiglenes koronákhoz és hidakhoz, kivehető fogsorokhoz és fémvázakhoz, valamit tanulmányi mintákhoz ajánlott. Szkennelhető, így megkönnyíti a digitális munkafolyamatokat. Magas szakítószilárdsággal rendelkezik, rugalmas, nagy pontosságú reprodukciót tesz lehetővé. Jellemző rá a könnyű keverhetőség, valamint a kellemes, mangosztán illat. 5 napon át tartó méretstabilitás jellemzi, 120 órán át tárolható megfelelő körülmények között.

A Zhermack további termékeit megtekintheti kínálatunkban.