Az AHL márka a fogászati anyagok kiváló minőségű és megbízható választékát kínálja. A márkacsalád magába foglal mindent, amit a fogászati anyagok gyártása során több mint 30 év alatt megtanult, annak érdekében, hogy a klinikusok számára kielégítő felhasználói élményt nyújtson.

reliaFIL LC fecskendős kompozit tömőanyag

A reliaFIL LC az AHL univerzális, fényre keményedő kompozit tömőanyaga. Fejlett részecsketechnológia segítségével fejlesztettek ki egy „nano hibrid” kompozit anyagot, amely magas flouridtartalommal rendelkezik, magas kopásállóság és polírozhatóság jellemzi, valamint rendkívül esztétikus.

Mindegyik tömésosztályhoz, gyökértömésekhez, direkthéj technikához, csonkfelépítéshez, héj- és kerámiajavításhoz ajánlott. Az anyag Vita® árnyalatok széles választékában kapható. Webáruházunkban 4x4g, 5x4g, illetve 6x4g kiszerelésben rendelhető.

A termék 4 csillagos minősítést kapott a Dental Advisortól.

reliaFIL Bulk fényrekötő kompozit tömőanyag

A reliaFIL Bulk egy főképpen a moláris régióban, valamint a rágófelszínen történő helyreállításokra tervezett új generációs, Bulk Fill technikájú fényrekötő kompozit tömőanyag. Kivételes tömöríthetőséget és formálhatóságot biztosít, kiváló színstabilitással. Alacsony zsugorodás jellemzi a stresszmentes helyreállítás és a teljes polimerizáció érdekében, több mint 4mm mélységig.

A reliaFIL Bulk a töltőanyag szerkezetének köszönhetően optikailag kiegyensúlyozott, ezért kellően átlátszatlan, így optimálisan illeszkedik a természetes fogak közé. Kiváló kopásállóság, magas fokú röntgenárnyék és alacsony polimerizációs zsugorodás jellemzi. Esztétikus, kiválóan tapad, röntgenfelvételeken is látható.

reliaFlow Molar fényrekötő folyékony kompozit tömőanyag

A reliaFlow Molar egy fejlett, fényre keményedő, radiopaque, folyóképes tömőanyag, amely minden kavitás osztályra alkalmas. 

A folyékony kompozit gyanta kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik mind az anterior, mind a posterior fogak, különösen a posterior fogak okklúziós felületének és a proximális szegélyek helyreállítására. Injektálható jellege minden eddiginél egyszerűbbé teszi a hátsó pótlásokat.

Protézisek javítására is alkalmas. Fluoreszcens anyagot tartalmaz. Magas sugárterhelés, rendkívüli rugalmasság/hajlítószilárdság jellemzi. Az árnyalatok „kaméleon-effektust” mutatnak, ezért rendkívül esztétikusnak mondható anyag. UV fényben megjelenik, röntgenfotózás alatt látható.

További kompozit tömőanyagainkat megtalálja kínálatunkban.