Az AHL márka a fogászati anyagok kiváló minőségű és megbízható választékát kínálja a szakemberek számára. Az AHL márkacsalád több mint 30 éve gyártja fogászati termékeit abból a célból, hogy a klinikusok számára kielégítő és biztos felhasználói élményt nyújtson.

Az AHfil üvegionomer töltőanyagok áttetsző alumínium-oxid-szilikát üvegből készülnek, amely kiváló esztétikát biztosít a szilárdság és a kopásállóság feláldozása nélkül. Tekintse meg termékeinket:

AHfil Anterior üvegionomer tömőcement

Az AHfil Anterior tömőcement kiváló áttetszőséget és tökéletes biokompatibilitást biztosít minimális cellulózérzékenységgel. CTE-je közel áll a természetes fogazatéhoz, és kiváló kötési szilárdsággal rendelkezik.

III. vagy V. osztályú kavitásokhoz javasolt. Optimális munka- és kötési idő, könnyű keverés és egyszerű kezelhetőség jellemzi.

AHfil + Posterior üvegionomer tömőcement

Hasonlóan az AHfil Anterior tömőcementhez, az AHfil + Posterior helyreállító anyag kiváló áttetszőséget és biokompatibilitást biztosít minimális cellulózérzékenységgel. CTE-je közel áll a természetes fogazatéhoz, és kiváló kötési szilárdságú.

III. és V. osztályú kavitások, magfelépítés és minimális beavatkozás (MI) kezelésére javasolt. Csomagolható konzisztencia és nagy nyomószilárdság jellemzi.

AHfil LC fényre kötő glázionmer tömőcement

Ez az anyag kémiai és fényre keményedő mechanizmusokkal rendelkezik, így biztosítja a korai szilárdság és a parancsbeállítás legjobb keverékét. Kiváló nyomó- és hajlítószilárdsággal rendelkezik a tartós helyreállítás érdekében.

A dentin és a zománc nagy nyírószilárdsága kiváló tapadást biztosít a természetes fogszerkezethez. Négy népszerű Vita® árnyalatban kapható, így pontosan illeszkedik a fog természetes szerkezetéhez.

III., V. osztályú és egyfelszínű I. és II. osztályú kavitásokba javasolt felnőtt pácienseknél, csonkfelépítésre. Ezenkívül fognyak tömésekhez, szendvics technikához, ART, minimalinzív tömésekhez és olyan esetekben is ideális, ahol kariosztatikus aktivitás szükséges.

AHfil silver ezüsttel megerősített üvegionomer tömőanyag


Az Advanced Healthcare ezüsttel megerősített üvegionomerje javítja az amúgy is erős esztétikus anyagot. Ezüst-ón ötvözetet hozzáadásával javítja a szilárdsági és kopási tulajdonságokat. Ennek az ötvözetnek a hozzáadása optimális szintű sugárterhelést is biztosít, így a jövőbeli röntgenfelvételeken is megjelenik az anyag.

Javasolt felhasználás:

  • V. osztályú kavitásokban (különösen eróziós elváltozások esetén)
  • III. osztályú kavitásokban
  • és II. osztályú kavitásokban tejfogakban
  • és II. osztályú kavitásokban maradandó fogakban
  • Amalgám pótlások javítására, ha a fog vagy a pótlás sikertelen
  • Amalgám és hátsó kompozit restaurációk alatti bélés
  • A mag felhalmozódása a koronák alatt
  • Korona széleinek javítására

További AHL termékekért tekintse meg kínálatunkat.