Az új "következő generációs" 3M ESPE Express XT VPS anyagok kiválóak mind az egylépéses, mind a kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz. Kivételes precizitásuk segítségével nagyon pontosan illeszkedő indirekt restaurációk hozhatók létre.

Egy Európát átfogó piackutatásból kiderült, hogy a vevői megelégedettség igen magas az Express XT VPS anyagot felhasználók körében. Amikor a főbb előnyökről kérdezték a felhasználókat, a precíz részletvisszaadó képességet, az automata keverést, a könnyen kezelhetőséget és a jó kötési időt jelölték meg a leggyakrabban.

A felmérésben résztvevő fogorvosok 79%-a határozottan javasolná az Express XT lenyomatanyagokat kollégáinak. Mindezen túl 87%-uk úgy nyilatkozott, hogy fogtechnikai laborjuk jó vagy kiváló értékelést adott az anyagokra.

Az Express XT Penta H Quick Single Pack keverőgépbe való lenyomatanyag. Kiváló hidrofilitás és megfolyóképesség jellemzi, valamint egyedülálló szakítószilárdság a beszakadások elkerülésére. Magas dimenzióstabilitással rendelkezik. A csomag tartalma: 1x300 ml bázispaszta, 1x60 ml katalizátor.

Az Express lenyomatanyag család új tagja, az Express XT továbbfejlesztett polivinilsziloxán alapú, kézi keverésű, gyors kötésű A-szilikon precizíós lenyomatanyag. Legfontosabb jellemzői: kiváló hidrofilitás és megfolyó képesség, tökéletes visszarugózó képesség. A magas dimenzióstabilitással rendelkező anyag használata minimalizája az eltávolítás utáni disztorzió mértékét. Az Express XT VPS anyagokkal készült lenyomatok rendkívül magas szakítószilárdsággal bírnak, többszöri alkalommal kiönthetők és hosszú ideig tárolhatók. A kartusos kiszerelésű korrekciós anyagok a Garant 10:1/1:1 kinyomópisztoly és a keverőcsőrök segítségével applikálható a lenyomatkanálba és közvetlenül a szájba. Kiválóak mind az egylépéses, mind a kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz. Kivételes precizitásuk segítségével nagyon pontosan illeszkedő indirekt restaurációk hozhatók létre. Normál és gyors kötésű változatban elérhető.

Express XT egyszerhasználatos intraorális fecskendő A-szilikon lenyomatanyagokhoz. Kiemelkedő hozzáférést biztosít az approximális területeken. A fecskendő segítségével pontosan lehet applikálni a lenyomatanyagot oda, ahova szükséges. Ergonomikus tervezés. 67%-kal kevesebb veszteség, mint lenyomatpisztoly használatával. Feltöltve akár 12 órán át is tárolható használat előtt. 20 db-os kiszerelésben kapható.

Az Express termékek más vezető VPS termékekhez képest kiemelkedően kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkeznek.

A gyártó átfogó termékválasztékot kínál, ami több opciót ad a fogorvos kezébe, mint korábban bármikor - választhat kedvenc viszkozitása és technikája, valamint többféle adagolási/keverési mód között.

Az Express további termékeit tekintse meg kínálatunkban.