Az i-dental egy innovatív európai fogászati márka, mely az egész világon jelen van. Neve a jó ár-érték arány szinonimája: családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely közel három évtizedes múltra tekinthet vissza, és ma már a világ 80 országába szállít megbízható minőségű, elérhető árú fogászati anyagokat és eszközöket.

Az i-dental szakemberei folyamatosan kutatják a fogászati piacot és mérik fel az orvosi igényeket, hogy olyan fogászati termékeket kínáljanak, melyek valódi értéket képviselnek és segítik a fogorvosokat munkájuk sikerességében, abban, hogy a jövőben is a fogászati szakma élvonalában maradjanak. Cikkünkben bemutatunk néhány nálunk is megvásárolható ragasztócementet.

Az i-Fil Cement kémiailag kötő, biológiailag közömbös, gyorskötésű, esztétikus üvegionomer cement kiváló hőtágulási tulajdonsággal. Az egyik legjobb ilyen típusú anyag a piacon! Nagyon nagy kopásállóság, nagyszerű megjelenés jellemzi. 3. és 5. osztályú fekete töltelékekhez, repedések és üregek lezárásához, valamint első fogtömésekhez javasolt. További előnyei a különböző VITA árnyalatok, a magas esztétika, a fluorid felszabadulás és a kiváló optikai tulajdonságok.

Az i-Fix Plus kémiailag kötő, biológiailag közömbös, műgyantával módosított üvegionomer ragasztócement, amely a dentinhez, zománchoz és ötvözetekhez nagyon magas fokú tapadással rendelkezik. Könnyen keverhető, üvegionomer és gyanták tökéletes kombinációja. Tökéletes a legnehezebb munkákhoz: fém és kerámia fogszabályozó konzolok cementálásához, valamint porcelánhoz, koronákhoz, hidakhoz, betétekhez, onlayekhez. Egy univerzális árnyalatban kapható (A2 áttetsző árnyalat). Röntgen alatt látható. Alacsony rétegvastagság és jó esztétikai tulajdonságok jellemzik.

Az i-FIX Duo egy dual kötésű műgyanta ragasztócement. Biológiailag semleges, röntgenárnyékot adó cement, amely metakrilát műgyanta és bárium-szilikát üveg töltőanyag részecskéken alapul. Nagyon erős és ellenálló. Kiválóan záródik, optimális tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Az Automix csatlakozók biztosítják a homogén keverést. Használható inlay-hez, onlay-hez, koronákhoz és hidakhoz.

Az i-Dental további, nálunk is elérhető termékeit tekintse meg kínálatunkban.