Optimalizálja praxisa költségeit

Optimalizálja praxisa költségeit,

de ne mondjon le a kiváló minőségű termékekről!

Tekintse meg kiemelt partnereink kedvező ajánlatait, kattintson a logókra, vagy látogasson el a gyártók menüpontra.

 

Kiadásait tovább csökkentheti sávos kedvezményeinkkel!

Védőfelszerelések a Dentál Futárnál

A koronavírus első hulláma ugyan lecsengett, legalábbis hazánkban, azonban fel kell készülnünk az esetleges és nagy valószínűséggel hamarosan be is következő második hullámra.
Sajnos a Magyarországon márciusban kitört járványhelyzettel senki sem számolt, nem voltunk rá kellőképpen felkészülve, nem áll rendelkezésre elegendő koronavírus arcmaszk és védőfelszerelés.
Sőt, a legtöbb egészségügyben dolgozó orvos és ápoló sem jutott elegendő mennyiségű és minőségű védőfelszereléshez, arcmaszkhoz, kézfertőtlenítőhöz.

Nálunk, a Dental Futár-nál szívügyünk az Önök, orvosaink és ápolóink egészségügyi védelme, azért dolgozunk nap mint nap, hogy minél nagyobb biztonságban és egyre hatékonyabb védelmet nyújtó arcmaszkokban, védőfelszerelésben segíthessenek rászoruló embertársainkon.

A Dental Futár csapata felkészült a koronavírus második hullámára, a honlapunkon található összes termék; többször használatos, mosható, biológiai szájmaszk, FFP2 maszk, FFP3 maszk, speciális orvosi maszk, sebészi maszk, védőfelszerelés, kézfertőtlenítő, gumikesztyű, felületfertőtlenítő, érintésmentes infravörös lázmérő, arcvédő, bőrfertőtlenítő, nővérsapka, cipővédő mind raktárunkon található, ami megkönnyíti és lerövidíti a szállítás idejét és költségeit.

Nálunk megtalálja, amire szüksége van!

A koronavírus első hullámának híre villámcsapásként ért bennünket is, azóta viszont hála a folyamatos előkészületeinknek, széles spektrumú és speciális igényeket is kiszolgáló védőfelszerelés és fertőtlenítő készletünkkel biztosítjuk az Önök, orvosaink védelmét!

Bár meglepődni nem lepődtünk meg, hála az óriási raktáron lévő védőfelszerelés, koronavírus arcmaszk készletünknek és a folyamatos utánpótlásoknak, amelyekről állandóan gondoskodunk, a koronavírus második hulláma nem fog gondot okozni.
A honlapunkat folyamatosan frissítjük, csak azok a termékeink szerepelnek a webshopon, melyek elérhetőek és bármikor házhoz rendelhetőek, előrendelés és sorban állás nélkül.

Az alábbi védőfelszerelések kaphatóak jelenleg webshopunkban:

Ez a többször felhasználható, mosható, sterilizálható orvosi köpeny tökéletes védelmet nyújt a frontvonalban dolgozó egészségügyi szakembereknek. A kívülről cseppzáró, belülről páraáteresztő kialakítása miatt kiválóan veszi fel a védelmet a fertőző betegségek és a koronavírus tüneteit produkáló esetekkel szemben.
A 3M orvosi köpeny tisztítása mosózsákban ajánlott, 90 fokon mosható és fertőtleníthető, azonban az anyag cseppzáró kialakítása miatt nem vasalható és nem is gőzölhető az orvosi védőköpeny, mivel attól elveszítené a védelmét az orvosi köpeny.
A 3M mosható orvosi köpeny kiváló német fejlesztésű alapanyagokból; polipropilén és vízzáró membránból készült, a 3M magyarországi gyárában.
Kétféle méretben, S-M vagy L-XL méretekben érhető el a műtősköpeny, amely különleges kialakítása miatt a kézvégeken nem gumis, hanem kötős kialakítása miatt könnyedén kombinálható orvosi gumikesztyűvel.

A mosható fehér orvosi köpeny kétféle méretben érhető el.
Webshopunkon található összes termék megtalálható raktárunkon!

A mosható higiéniai overál ideális választás, ha többször felhasználható, megbízható és megfelelő védelmet biztosító laborköpenyt keres. A higiéniai orvosi védőoverál a láb és kézvégeken gumis kialakítású, bújtatott cipzárral és tépőzárral készült. A kézvégeken található gumikengyel megakadályozza a viselője számára azt, hogy az orvosi overál kézujja felcsússzon, így fixen a helyén tartja az orvosi védőoverált.
A higiéniai overál könnyedén tisztán tartható, fertőtleníthető és sterilizálható. Mosása mosózsákban ajánlott, 60 fokon, azonban nem gőzölhető és nem vasalható a kialakítása miatt az egészségügyi védőoverál.

A 3M mosható egészségügyi védőoverál kiváló német fejlesztésű alapanyagokból; polipropilén és vízzáró membránból készült, a 3M magyarországi gyárában.
Négyféle méretben, M, L, XL vagy XXL méretekben érhető el a 3M mosható orvosi overál.

Webshopunkon található összes termék megtalálható raktárunkon!

A szélein gumírozott cipővédő lábzsák a kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen formájú és méretű orvosi cipőre. A 3M cipővédő zsák kék színű, magas német minőségű polietilénből készült. A Dental Futár által forgalmazott orvosi cipővédő lábzsák megakadályozza az esetleges szennyeződések és fertőzések továbbadását az egészségügy minden szegmensében. Kiválóan alkalmas klinikai, orvosi, műtéti közegben és többek között az orvosi cipővédő zsák véd a koronavírus fertőzés ellen.

Webshopunkon található összes termék megtalálható raktárunkon!

A speciálisan orvosi használatra kialakított műtős nővérsapka megakadályozza, hogy a beteg közvetlenül érintkezzen az ápolókkal, illetve az orvosokkal. A harmonika formájú gumis nővérsapka a kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik viselője fején.

Webshopunkon található összes termék megtalálható raktárunkon!

A honlapon található összes védőfelszerelés, mosható köpeny, gumikesztyű, arcvédő, nővérsapka, cipővédő elérhető és azonnal rendelhető. Nem kell az előrendelés hosszú idejét kivárnia, mivel az adatbázisunkban található összes terméket 24-48 órán belül házhoz szállítjuk.

Higiéniai okokból bontott csomagolást nem áll módunkban visszacserélni!