Aquasil ultra+ LV FS 2x50 ml

Aquasil ultra+ LV FS 2x50 ml

reliaFIL Flow fecskendős fényre kötő folyékony tömőanyag 2 g

reliaFIL Flow fecskendős fényre kötő folyékony tömőanyag 2 g

Opalescence Boost páciens készlet

Ultradent
28.990 Ft
SKU
ULTUP4751
Készleten

Orvosi fogfehérítő anyag. Az Opalescence Boost konzervatív (koronák, héjakhoz viszonyítva) megoldást nyújthat különböző gyógyszerek, betegségek okozta és balesetekből származó elszíneződésekre.

Az Opalescence Boost nagyhatású fogfehérítő zselé, amely hidrogén peroxidot tartalmaz. A magas hatóanyag koncentráció ellenére az anyag semleges kémhatású. Tartalmazza a speciális PF formulát, amely védelmet nyújt az érzékenységgel és a cariessel szemben. A zselét közvetlenül a fecskendőből kell a fogra felvinni, könnyen adagolható. Élénkpiros színe elősegíti a precíz felvitelt és az alapos eltávolítást. Aktiválásához nincs szükség lámpára. A szükséges kezelési idő 20 perc, amely egy ülés során maximum kétszer ismételhető meg.

Kémiai úton aktiválódik, nincs szükség megvilágításra, a fecskendős keverési technikának köszönhetően mindig friss anyag áll rendelkezésre. Alkalmas egy fog, vagy akár a teljes fogív kifehérítésére is.

OpalDam Green fényrekötő ínyvédőhab

Az OpalDam élénk zöld színű, metakrylát bázisú anyag, amely Termékeink/Egyéb termékek/Fogfehérítéskor megvédi az ínyt és a környező szöveteket, illetve egyetlen fog kezelése esetén a szomszédos fogakat. Fényvisszaverő szemcséket tartalmaz, így a felmelegedéstől is óvja a szöveteket. Az alaposan leszárított felszíneken nagyon jól tapad. Az OpalDam-ot könnyű felhelyezni és eltávolítani, még a fogközökből is.

IsoBlock

Meggátolja az összeharapást és távol tartja a nyelvet. Kényelmes, kíméli a rágóizületet. Egyszerűen sterilizálható.

KleerView orcaterpesz

Egyszerűbbé teszi a fehérítést, ragasztást, tömés készítést és rtg- felvétel készítését. Sterilizálható.

A készlet tartalma:

2x1.2 ml Opalesence Boost fogfehérítő

1.2 ml OpalDam Green ínyvédő

IsoBlock ráharapós blokk

Fogszínkulcs, végződések

A terméket csak fogorvosoknak szállítjuk megrendelésre!

Írd meg a saját véleményedet
Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük jelentkezz be vagy hozz létre fiókot