Tempsmart DC 48 ml

GC Europe
29 190 Ft
SKU
GCE127

A Tempsmart DC egy kettős kötésű kompozit ideiglenes koronákhoz és hidakhoz.

Az első plasztizáló szer mentes, kettős kötésű ideiglenes anyag, ami arra hivatott, hogy a fogorvos munkáját könnyebbé és élvezetesebbé tegye.

Fénnyel is polimerizálható, ami sok előnnyel jár: kontrollálhatja a kötés pillanatát, így a végpolimerizáció optimális lesz. Ezáltal az eljárás könnyebb és sokkal hatékonyabb lesz, így rengeteg időt tud megspórolni. A fénnyel történő polimerizáció ezen kívül az ideiglenes fogpótlás fizikai tulajdonságaira is jó hatással van, különös tekintettel a hajlítószilárdságra. A TEMPSMART DC 1:1 arányban kerül kiszerelésre, plasztizáló anyag nélkül. Ez kiváló polimerizációt biztosít kemény, sima, nem ragacsos felületek eléréséhez, gyakorlatilag inhibiciós réteg nélkül. Ezáltal, az íny jobban tud gyógyulni, és a plakk könnyebben eltávolítható. A magas szakítószilárdsága miatt ideális poszterior hidakhoz. Köszönhetően a nem ragacsos felületének, egy néhány lépéses polírozással csodálatos végeredmény érhető el.

6 színben kapható, mindegyik természetes fluorescenciával. A smart filler technológiának köszönhetően könnyen polírozható, a szembetűnően magas fény eléréséért.

Tartalma: 48 ml kartus, 16 db keverőcsőr

Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon