Fontos változás!

Kedves Vásárlóink !

2024.03.28.-tól kizárólag adószámmal rendelkező jogi személyeket, illetve cégeket áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük !

A Dental Futár Csapata

Megértettem

Archívum havi bontásban: Szeptember 2024

  1. Fogfehérítés Opalescence termékekkel

    Az Opalescence GO! eldobható sínes otthoni fogfehérítő. A használatra kész, 6%-os hidrogén-peroxid tartalmú géllel előre megtöltött új kialakítású, a testhőmérséklet által a fogívre adaptálható UltraFit sín ideális alkalmat nyújt a professzionális fogfehérítéshez. Mivel nincs lenyomat, minta és laborköltség, ez a módszer a leginkább megfizethető. 

    Tovább »
  2. Protesil szilikonok

    Az 1985-ben alapított Vannini Dental Industry a technológiailag innovatív anyagok tervezésére, valamint gyártására specializálódott vállalat, melyeknek köszönhetően magas minőségű fogászati szilikon lenyomatok készíthetők. A fogászati lenyomatanyagok között vezető termékeik 70 országban vannak jelen szerte a világon. Korábbi cikkünkben már bemutattuk a gyártó Prestige lenyomatanyagait, jelenleg néhány másik, webáruházunkban is megvásárolható terméket mutatunk be.

    Tovább »
  3. PT-A homokfúvó és depurátor egyben

    Fogászati kisgépeket bemutató sorozatunk következő része a PT-A, ami egy fogászati deputátor és profilaxiás homokfúvó egyben. A levegős polírozás az a folyamat, amikor a profilaxiás homokfúvóból por és víz keverékét juttatják a fog felszínére annak érdekében, hogy onnan a plakkot, elszíneződést alaposan eltávolítsák és egyben polírozzák a fog felszínét is. A hatékony és kényelmes kezelés még tartósabb eredményt biztosít a páciensek számára.

    Tovább »
  4. Voco tömőanyagok

    A kifejezetten nemzetközi fókuszú Voco 1981 óta látja el a fogorvosokat világszerte kiváló minőségű fogászati ​​anyagokkal. Vezető gyártóként tartják számon, a világ szinte minden fogászati piacán jelen van. Korábban már bemutattuk barázdazáráshoz használt Fissurit termékeit. Jelenleg bemutatunk több másik, töméseknél alkalmazható termékét is.

    Tovább »
Search engine powered by ElasticSuite