Az Aseptoprint egy Aldehid-mentes fertőtlenítő és tisztító koncentrátum, amely alkalmas mindenfajta lenyomatanyaghoz (poliéter, poliszulfid, alginát, A- és C-szilikon), lenyomatkanálhoz, viaszmintához, fogszabályzó készülékekhez, fogtechnikai eszközökhöz és protetikai anyagokhoz. Baktériumölő, gombaölő, HBV/HIV/HCV aktív, BVDV és vaccinia vírus ellen is alkalmazható.

Használat előtt 2 %-os vizes oldatban 2 percig vagy 0,5 %-os oldatban 10 percig szükséges áztatni, erősebb szennyeződés esetén 2 %-os oldatban 2 percig vagy 1 %-os oldatban 10 percig. A felületeket teljesen be kell nedvesíteni, minden üregből ki kell szorítani a levegőt. A fertőtlenítés után minden tárgy bő vízzel való öblítése szükséges (az utolsó öblítéshez desztillált víz használata javasolt). A szennyezettség mértékének megfelelően tanácsos az oldatot naponta cserélni. Az adott koncentrációk és behatási idők betartására figyelni kell. Alumínium tárgyak kezelésére csak korlátoltan alkalmas.

A Dentiro Sensitive egy készre kevert, aldehidmentes készítmény. 100 grammonként 28 gr 1-propanolt, 20 gr etanolt, 0.056 gr négyértékű ammónium-származékokat tartalmaz. Szükséges hatóideje: HBV/HIV: 30 másodperc; baktériumok, gombák: 30 másodperc; tuberkulózis: 30 másodperc. Környezetkímélő, könnyen bomlik. 1 literes és 5 literes kiszerelésben kapható.

A Dentiro felületfertőtlenítő kendő egy nagy hatóerejű speciális készítmény műszerek, orvosi eszközök és egységek felületének gyorsfertőtlenítésére. HBV és HIV ellen 30 másodperc alatt, baktériumok és gombák ellen 1 perc alatt, tuberkulózis ellen 1-5 perc alatt hat. Nem mérgező. Használata alatt a fertőtlenítendő felületek és tárgyak teljes benedvesítése szükséges. 1 törlőkendő 691 mg etilalkoholt, 369 mg 2-propanolt, 4 mg alkil-dimetil-ammóniumkloridot, 1141 mg aqua purificatat tartalmaz. Egy csomag 120db kendőt tartalmaz. A kényelmesebb használat érdekében a Dentiro fertőtlenítő kendőhöz doboz is kapható külön.

Az Oro Clean Plus egy széles spektrumú koncentrátum fogászati ​​szívóegységek és köpőtálak fertőtlenítésére, tisztítására és szagtalanítására. Speciális összetevőinek köszönhetően feloldja a vért és az albumint, erősen tisztít, habzásgátló és fertőtlenít. 100 grammonként 5 gr alkil-dimetil-benzil-ammóniumkloridot, habzásgátlókat és speciális felületi hatóanyagot tartalmaz. Használata: szívjon fel 1 liter oldatot sebészeti műveletek, veszélyes betegek után és a rendelési nap végén. Ezután ne öblítse le vízzel. Adagoló kupak: ne töltse színültig az üvegből = 20 ml (1 liter 2 %-os oldat). Az anyag nem kompatibilis alumíniummal, rézzel, horganyzott acéllal és poliuretánnal. Friss borsmenta illatú. 2 literes és 5 literes kiszerelésben kapható.

Az OCC Switzerland további termékeit tekintse meg kínálatunkban.