Az Euronda Monoart a fogorvosok, asszisztensek és páciensek védelmét szolgáló eldobható termékek széles választékát kínálja. A felhasznált anyagok kiváló minősége mellett a Monoart termékei széles színválasztékuknak köszönhetően egy csipetnyi stílust és örömet is csempésznek a rendelőbe.

Kofferdam gumi latex medium/zöld

Közepes vastagságú latex gumi, optimalizálva a jobb szakadásállóság érdekében. A latex kiváló antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően optimalizálja a fertőzések elleni védekezést és a munkaterület tisztaságát. Ideális endodonciai és konzervatív eljárásokhoz, elszigeteli az érintett területet és korlátozza az aeroszolképződést. 36 db-os készletben kapható.

Bandana műtős sapka

Speciális anyaga révén kényelmes viselet. A prémium minőségű pamutnak és az ellenálló színeknek köszönhetően 121 °C-on sterilezhető. A fehér, kék, és zöld színeket azonnal szállítjuk, egyéb színek megrendelésre.

Evolution védőszemüveg

Extrém könnyű, modern kivitelezésű védőszemüveg, orvos és páciens részére. A szárak alakíthatóak, így a szemüveg tökéletesen illeszkedik, kényelmes. Csúszásmentes gumi orrpárnával felszerelt. Korrekciós szemüvegre helyezhető, súlya 25 g.

Két változatban kapható:

  • Evolution: nagy szilárdságú polikarbonátból készült átlátszó körbefutó lencsével.
  • Evolution Orange: narancssárga lencsével, ütésálló lencsével, amely védelmet nyújt az UV400 sugarak és az UV525 kék fény ellen. Javítja a kontrasztot és a vizuális élességet, így megelőzve a szemfáradást. Ideális polimerizációs műveletek során.

 

Tálcapapír

Gőz- és gázáteresztő krepp papír, klór-, dioxin- és hamumentes. Nem bomlik le és nem morzsolódik a gőzzel való érintkezés során, így ideális bélés a tálca számára. Rendkívül jó nedvszívó képességű. 280x180mm méretben, 250 db-os csomagban kapható.

 

Exhaustor elszívó végződés

Exhaustor végződés változatos színekben. Lekerekített formájáknak és kompakt méretének köszönhetően könnyű kezelhetőséget és magasabb betegkomfortot garantál. Csúszásmentes markolattal is fel van szerelve, amely megkönnyíti a kezelő munkáját. Autoklávban sterilizálható, adapter segítségével mindenféle elszívórendszerhez illeszthető. 10 db-os kiszerelésben kapható.

Tekintse meg a Monoart további termékeit itt.