A Woodpecker fogászati kisgépeit bemutató sorozatunkban ezúttal egy új terméket, az Endo 3 ultrahangos endoaktivátort mutatjuk be. Ez az eszköz egy vezeték nélküli kézidarab, amely ergonomikus kényelmet és könnyű használatot biztosít a gyökérkezelés során. 

Az endodoncia hosszú távú sikerének egyik legbiztosabb záloga az Endo Aktivátor, ami a kavitáció és a folyadékok aktiválása révén elősegíti a legmélyebb és legteljesebb fertőtlenítést a gyökércsatorna teljes rendszerében. A gyökércsatorna teljes labirintusában azoknak a tereknek a tisztítása is fontos, amelyek tűkkel már nem elérhetők, annak érdekében, hogy a lehető legsikeresebb lehessen az apikális zárás. Ennek egyik leghatékonyabb segédeszköze a Woodpecker által forglamazott ENDO 3 wireless aktivátor, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe és egyszerűen használható legyen a gyökérkezelés során.

A készülék nagyfrekvenciájú ultrahangos rezgéseket bocsát ki, amelyek hatékonyan aktiválják az öblítést a gyökércsatornában, ezzel elősegítve a tisztítást és a fertőtlenítést. Az állítható fej tetszőleges pozícióba forgatható, ami könnyű hozzáférhetőséget és manőverezhetőséget tesz lehetővé a szájüregben.

Az eszköz három teljesítménymódot (E1, E2 és E3) kínál, amelyek különböző erősségű beállításokkal rendelkeznek, így a fogorvosok minden egyes kezeléshez kiválaszthatják a megfelelő teljesítménybeállítást. Emelett négyféle testreszabható időmódot biztosít, így az ultrahangos aktiválás időtartamát az eljárás speciális követelményeinek megfelelően lehet beállítani.

Az LCD-kijelző egyszerű és tiszta megjelenítést garantál, ami megkönnyíti a készülék beállításainak ellenőrzését a kezelés időtartama alatt. Az eszköz gyűrűs kapcsológombbal és intelligens mikroprocesszoros vezérléssel rendelkezik.

Az Endo 3 ultraszónikus endoaktivátor mellé egy 50 ml-es i-EDTA Solution gyökércsatorna preparáló oldatot adunk ajándékba.

A Woodpecker további, nálunk is megvásárolható fogászati kisgépeit tekintse meg webáruházunkban.