A GC Europe 2021-ben ünnepelte 100 éves fennállását. A minőségi fogászati kellékek gyártását és forgalmazását azóta is töretlenül végzik. Magas színvonalú termékeik megbízható kellékei a fogászati rendelőknek, használatukkal csökkenthető a kezelések során felmerülő kockázat. Cikkünkben bemutatjuk egyik kiváló terméküket, a FujiCEM üvegionomer cementeket.

A FujiCEM Evolve egy műgyantával megerősített üvegionomer cement. Sokoldalú lehetőséget biztosít a mindennapi munkához, mivel rengeteg indikációnál alkalmazható és használatakor nincs szükség teljes izolációra. Továbbá, a cirkóniumhoz történő kötés továbbfejlesztése miatt különösen alkalmas a nagy szilárdságú, teljes kerámia restaurációk ragasztásához. Az új adagoló rendszernek és a fényre keményedő anyagnak köszönhetően a felseleg eltávolítása könnyebb, a cementálás egyszerűbb.

A termék jellemzői közé tartozik az egylépéses applikáció (nincs előkezelés), a kézi keverés vagy automix fecskendő, a nedvességtolerancia (nincs szükség kofferdámra), a kiváló záródás és széli adaptáció, a hosszabb munkaidő, illetve rövidebb kötési idő. További tulajdonságai az opcionális fénykeményedés, az optimalizált kötés cirkónium-oxidon (teljes kerámia restauráció ragasztásához) a könnyebb használatot lehetővé tévő kontrollált kiadagolás, valamint a radiopak üvegtöltet a kiváló láthatóságért röntgennél (> 250% Al). Használatával csökken a műtét utáni érzékenység is.

A termék háromféle kiszerelésben kapható. A FujiCEM Evolve Single Pack tartalma 1db FujiCEM Evolve fecskendő 9,2g (5,0ml), 15db keverőcsőr; a FujiCEM Evolve Triple Pack tartalma 3db FujiCEM Evolve fecskendő 9,2g (5,0ml), 45db Push and Click keverőcsőr; a FujiCEM Evolve Triple Pack Handmix tartalma 3db FujiCEM Evolve fecskendő 9,2g (5,0ml), keverőblokk.

A FujiCem 2 SL szintén egy műgyantával megerősített, üvegionomer ragasztócement. Költséghatékony anyag, amely indikációk széles köréhez alkalmas: fém- és fémkerámia koronák és hidak, fém, kerámia és üvegszálas csapok, kompozit, inlay, onlay koronák és hidak, teljes kerámia inlay. A megkötött cement maximális, kiegyensúlyozott adheziót biztosít a foghoz, a fémötvözetekhez vagy a kompozitokhoz. A korai, magas nyomási és hajlítási szilárdság a lehető legkiválóbb megtámasztást nyújtja az indirekt helyreállításainak. Semmiféle irritációt nem okoz a fogaknak vagy a környező lágyszövetnek.

Webáruházunkban külön kapható a Fujicem 2 ragasztócement adagoló fém pisztoly, valamint a FujiCEM 2 utántöltőhöz használható FujiCEM 2 Mixing Tips 20 db-os utántöltő is.

A GC Europe további, nálunk is megvásárolható termékeit megtekintheti kínálatunkban.