Több korábbi cikkünkben mutattuk már be az egész világon jelen lévő innovatív európai fogászati márka, az i-Dental különböző termékeit. Jelen cikkünkben bemutatjuk a gyártó nálunk is elérhető, kiváló minőségű polírozó pasztáit.

Az i-FASTE egy fogfelszíni profilaktikus krém, amely szövettörmelék, plakk tisztítására, fogkő, zománcfoltok és egyéb lerakódások tisztítására alkalmas. Használható a fogak felületének előkészítésére (tisztításra és polírozásra) pótlások és fluoridos kezelések előtt, restaurálás után a felület újrakontúrozásához, befejezéséhez és polírozásához a normál kontúrok, sima margók visszaállítása és a magas csillogás, a restauráció általános megjelenése és élettartama érdekében.

Háromféle szemcsemérettel a hozzájuk tartozó, friss ízzel kapható: durva szemcsés - mentolos, zöld színű; közepes szemcsés - narancsos, narancs színű; finom szemcsés - alma ízű, sárga színű.

Használatával egyenletes, fröccsenésmentes teljesítmény érhető el. Teljesen és könnyen leöblíthető. Egységadagos poharakban, többféle kiszerelésben kapható.

Az i-SHINE egy tixotróp kompozit polírozó paszta kompozit restaurációk polírozására, a sima felület és a természetes csillogás helyreállítása, a szegélyek lágyítása, az általános megjelenés javítása és a restauráció hosszú élettartamának biztosítása érdekében.

Ultrafinom alumínium-oxid részecskékből áll. Optimális viszkozitással rendelkezik. Hosszan tartó, ragyogó fényt biztosít a felületen. Minden kompozithoz használható.

Az i-Dental további, webáruházunkban is elérhető széles termékpalettáját tekintse meg kínálatunkban.