Egy korábbi cikkünkben bemutattuk már az OCC Switzerland néhány, nálunk is megvásárolható fertőtlenítőjét. Jelen cikkünkben további termékek bemutatására kerül sor.

Az Orolin Burbath egy használatra kész, aldehid-mentes fúrótisztító oldat. Azonnali megoldás a rozsdamentes acélból, volfrámkarbidból, gyémántszemcséből, kerámiából, polimerből és szilikonból készült forgó fogászati és sebészeti műszerek fertőtlenítésére és tisztítására. Nagyon széles effektív spektrummal rendelkezik és gyorsan hat. Hatásos aktív baktériumok, mikrobaktériumok, gombák, valamint burkos és burok nélküli vírusok ellen, de még a legrezisztensebb vírusok ellen is, mint pl. adenovirus, norovirus és poliovirus. Konkrét hatóidők: Bactericide/C. albicans(1) 30 mp, Fungicide (Aspergillus niger)(1) 60 mp, Tuberculocide (1) 60 mp, Mycobactericide (1) 60 mp, Viruzid (Poliovirus) 60 mp, Hepatitis B / HIV (2) 30 mp, Hepatitis C (3) 30 mp, Adenovirus 30 mp, Herpes simplex virus 30 mp.

A merülő fertőtlenítés után nem kell a forgóműszereket öblíteni, csak hagyni kell megszáradni. Az oldat biológiailag lebomló, így nincs káros hatással az ökoszisztémára. Nem használható alumínium, réz és alkoholérzékeny anyagokon. 2L és 5L kiszerelésben kapható.

Az Orolin Multisept Plus nagy teljesítményű áztatós koncentrátum orvosi és fogászati ​​műszerek kézi fertőtlenítésére és tisztítására. 100 g tartalma: 24 g négyszeres ammónium vegyület, 3 g alkil-amin, nem-ionos felületi feszültséget csökkentő szer, rozsdagátló szer, illatszer, színezőanyag. 2 liter koncentrátumból 100 liter használható oldat keletkezik. Alkoholérzékeny forgóműszerekhez, ultrahangos készülékben is használható. Előzetes tisztítás nélkül fertőtleníti a műszereket, így csökkenti a fertőzésveszélyt. Aktív baktériumok, mikrobaktériumok, élesztőgombák, valamint burkos és burok nélküli vírusok ellen 15 percen belül hat. A legrezisztensebb vírusok ellen, pl. adenovírus, norovírus és poliovírus ellen is használható. Hatóideje: HBV/HIV 5 perc, baktérium- és gombaölés 30 perc, tuberkulózis ölés 60 perc. 2L és 5L kiszerelésben kapható.

Az Oromed Gel egy használatra kész, széles hatóspektrumú sebészeti és higiéniás kézfertőtlenítő gél. Átlátszó, nem ragadós, maradékmentes készítmény, amely gyorsan szárad és bársonyosan simává teszi a kezeket. Öregedésgátló összetevőket, valamint egyedülálló bőrvédő rendszert tartalmaz, amely hidratálókból, bőrpuhító anyagokból, vitaminokból és nyugtató anyagokból áll. Használata még a legérzékenyebb kezet is megvédi a gyakori fertőtlenítés hatásaitól, csökkenti a bőr kiszáradását és az irritációt. Illat- és színezékmentes, gumikesztyűhöz is használható. Biológiailag lebomló, nincs negatív hatással az ökoszisztémára. 500 ml kiszerelésben kapható.

Az OCC Switzerland további, webáruházunkban is kapható termékeit tekintse meg kínálatunkban.