Az 1979-ben, Hamburgban megalapított Akzenta vállalat a gyógyászati szektor meghatározó szereplője lett. Korábbi írásunkban már bemutattuk az általuk gyártott fogorvosi poharakat, jelenleg bemutatunk néhány további, általunk forgalmazott fogászati segédeszközt.

Az Akzenta Kalte Spray vattagolyóra vagy vattarollnira való felvitelével indirekt módon ellenőrzik a fog vitalitását. Lenyomatok és hőformázó fóliák gyors hűtésére is alkalmas. -50 °C-ig hűt és azonnal elpárolog, maradék nélkül. Felhordó tubusban, kozmetikai minőségű hajtógázzal töltve kapható, kellemes borsmenta ízű. Azonnal felhasználható, gyökmentes, pontosan applikálható. Közvetlen szájban történő alkalmazása nem ajánlott.

Az Akzenta Top Sticks Plus applikátor kiváló minőségű mikro applikátor a fogászatban használt bármilyen paszta, gél vagy folyadék felvitelére. A puha fejek nedvszívóak és nem szöszölődnek, a hosszú, műanyag nyak bármilyen formába vagy irányba hajlítható, és ebben az alakban meg is marad a pontosság növelése érdekében. 100 db-os kiszerelésben, három különböző méretben kapható: normál (Kék, zöld), finom (sárga) és szuperfinom (fehér).

Az Ultrasafe&Chic a legújabb arcmaszk, amelynek a pántja azonos színű a maszk színével. Háromrétegű, kényelmes viselet, gyártása során kizárólag prémium és bőrbarát anyagokat használnak. Megfelel az EN14683 Type IIR szabványnak, ≥ 98%-os szűrőhatékonyságot kínál. 50 db-os kiszerelésben kapható.

Az az öröm és a kikapcsolódás érzését keltő Paradise Edition-t azért tervezték, hogy a páciensek számára élvezetesebbé tegyék a kezelés folyamatát. A Paradise Edition arcmaszk kényelmesen viselhető, és prémium anyagokból készül, amelyek kellemes érzést keltenek a bőrön. Az arcmaszk megfelel az EN14683 Type IIR szabványoknak, és magas, ≥ 98%-os pontosságú szűrési hatékonysággal rendelkezik. 50 db-os kiszerelésben kapható, egy csomagban négyféle színű maszk található. Egy maszk mérete: 17,5 x 9,5 cm.

Az Akzenta további termékeit megtekintheti kínálatunkban.