Az eldobható fogorvosi poharak használatával időt és energiát takaríthat meg, mivel használatuk után nem kell kimosnia őket. Egyszerűen csak bedobja őket a szelektív hulladéktárolóba, és minden újra készen áll az Ön számára. Nincs szükség mosásra, nincs mosószer és nincs munkadíj sem.

Az eldobható poharat olcsóságra és gazdasági értékre tervezték. A fogorvosi poharak értéke nem a hosszú távú használat, hanem a rövid távú kényelem. Csak egyszeri használatra készültek. Az eldobható fogorvosi poharak használata csökkenti a keresztfertőzések számát is. Kínálatunkban többféle fogorvosi pohárból választhat.

A műanyag poharak jellemzően olcsóbbak, mint a papírpoharak, így sok fogorvosnak ezekre esik a választása. A műanyag poharak hátránya, hogy nem lebomlóak, ezért környezetszennyezőek.

A nálunk rendelhető színes polisztirol poharak mérete megfelel az általános öblítőegységek és poháradagolók méretének. Merevített oldala nem engedi, hogy a páciens kezében összeroppanjon. Széle lekerekített, űrtartalma 200 ml. Kellemes, üde színekben kapható, aminek köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt. 100 db-os kiszerelésben rendelhető.

Ha környezetbarát alternatívát keres a műanyag poharak helyett, itt a megoldás. A papírpoharak a fogorvosok által használt eldobható poharak közé tartoznak, és környezetbarátak is. Széles körben használják szerte a világon, biológiailag jobban lebomlanak, mint a polisztirol poharak. Tehát ha Ön környezetbarát, érdemes papírpoharakat használni fogászati rendelőjében.

Ezeket a színes papírpoharakat a műanyagfelhasználás csökkentésének érdekében tervezték. nemcsak a praxisban nyújtanak hasznot, hanem egy fontos üzenetet is közvetítenek páciensei számára: Önnek fontos a környezet védelme.

A papírpoharak 50 db-os csomagban kaphatók.

FIGYELEM! Ezt a terméket csak vízzel javasolt használni. A vegyszerek hozzáadása károsíthatja.

Papírpoharak

A legfiatalabb páciensek számára a fogászati kezelés szorongással járhat. Meggyőződésünk, hogy ennek nem kell így lennie. A SMILY mintás pohár segíthet egy vidámabb, gyerekbarát környezet kialakításában.

A prémium minőségű SMILY poharak élelmiszer-biztonságos polipropilénből (PP) készültek, lekerekített élekikkel kellemesebb ivási élményt nyújtanak.

50 db-os csomagban kaphatók, minden szabványos poháradagolóba beleférnek.

Pohár gyerekeknek