Könnyű kezelhetőség, megbízhatóság és természetes esztétika jellemzi a Charisma márkát, amit több mint húsz éve használnak világszerte a szakemberek, minden nap, milliónyi tömésben.

A Charisma Classic a legelső kompozit, amely a Microglass töltőtechnológia második generációját kínálja. Ez az új technológia a már sokszorosan bizonyított elődnél, a Charismánál 56%-kal jobb színilleszkedést és tökéletes belső ragyogást biztosít. Az új és továbbfejlesztett technológiát világszerte gyakorló szakemberekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki, hogy megfeleljen a kompozit megmunkálhatóság és a természetes ragyogás követelményeinek. Az egyárnyalatos rétegezési technikák még soha nem voltak ilyen egyszerűek. Könnyű kezelhetőség, krémes konzisztencia, egyszerű mintázhatóság, polírozhatóság.

Charisma Classic

Használható direkt töméskészítéshez I.-V. kavitásosztályban, felszíni korrekciókhoz, alakkorrekciókhoz (pl. diasztéma zárás vagy veleszületett deformitások esetén), trauma vagy fogágy betegség miatt meggyengült fogak sínezéséhez, kerámia vagy kompozit tömések javításához.

Előnyei:

  • Egyszerű egyárnyalatos rétegezési technikák és természetesebb helyreállítások
  • Kényelmes árnyalatválasztás és illesztés
  • Kaméleon effektus- természetes esztétika
  • Könnyű és gyors modellezés a krémes állagnak köszönhetően
  • Magas felületi csillogás
  • Tökéletes fedés
  • Radioopacitás
  • Kiváló polírozhatóság

A Charisma Classic a természetes helyreállítást a lehető legegyszerűbbé igyekszik tenni a fogorvosok számára. Alkalmazásától a fényre keményedésig a Charisma Classic kezelése rendkívül egyszerű:

  • Krémes állaga könnyű és gyors modellezést tesz lehetővé.
  • A kiváló befejező és polírozó tulajdonságok magas felületi fényt tesznek lehetővé.
  • Az egyszerű árnyalatválaszték kényelmes színválasztást és illesztést tesz lehetővé.
  • Radiopacitása biztonságos és megbízható diagnózist tesz lehetővé.

Mi a Microglass II effektus?

A hagyományos kompozitok gyakran tartalmaznak nagy diszperzív szilícium-dioxidot (SiO2), hogy megakadályozzák a töltőanyagok ülepedését. Ez azonban általában rendkívül nagy fénytörési varianciához és a restauráció tejszerű megjelenéséhez vezet, ezért sokkal nehezebb jó színadaptációt és természetes megjelenést elérni ezekkel a kompozitokkal.

A Charisma Classic körülbelül 61 térfogatszázalék töltőanyagot tartalmaz bárium-alumínium-fluorid üveggel. Az új Microglass II töltőanyag technológiának már nincs szüksége pirogén SiO2-ra, ezért belső árnyalati ragyogást és akár 56%-os megnövelt színadaptációt eredményez.

Ismerje meg a Microglass II előnyeit

Könnyű egyszínű rétegezési technikák és természetesebb helyreállítások

A Microglass II effektus a színadaptációt új szintre emelte. A Charisma Classic segítségével magas árnyalatú ragyogást fog tapasztalni. Még soha nem volt ilyen egyszerű elérni a kívánt eredményt az első rétegben.

Kényelmes árnyalatválasztás és párosítás

A Charisma Classic egy egyszerű színválasztékot kínál, amely tartalmazza a standard VITA árnyalatokat és az intenzívebb átlátszatlan árnyalatokat. Az árnyalatvezető az eredeti Charisma Classic anyagból áll. Ez biztosítja a színhűséget a felvett árnyalat és a helyreállítás között.

Könnyebben takarja el az elszíneződéseket

Az intenzívebb átlátszatlan árnyalatok lehetővé teszik az elszíneződések egyszerű elfedését és a kisebb üregekben történő alkalmazást. Ezt is a Microglass II technológia teszi lehetővé.

Charisma Classic