A Filtek One Bulk Fill egy egyedülálló optikai tulajdonságokkal rendelkező poszterior tömőanyag. Megnövelt opacitása az egylépéses behelyezés egyszerűségét biztosítja akár 5 mm vastagságig, az esztétikai eredmény romlása nélkül. A stressztűrő képességének köszönhetően 5mm vastagságig átvilágítható.  

Gyorsan és egyszerűen, egy lépésben behelyezhető. Kiválóan adaptálható, nagyon jól kezelhető és formázható. Megnövelt opacitással rendelkezik a jobb esztétikai eredmény érdekében. Nincs szükség rétegezésre vagy drága adagolókészülékekre. Egyedi kapszulacsúcsa van, amellyel a mély kavitások is könnyen elérhetők. A 3M nanotechnológia jobb kopásállóságot és kitűnő tartósságú polírozottságot biztosít. Fokozott radiopacitással rendelkezik.

3M filtek

Felhasználható:

o   direkt anterior és posterior restaurációk-occlusalis területein;

o   alábélelésre direkt tömőanyagok használatakor;

o   csonkfelépítésre

o   tejfogak helyreállítására

o   barázdazárásra premoláris és moláris régióban

A 3M nanotechnológia továbbfejlesztése lehetővé tette az opacitás és az átvilágítható rétegvastagság okosabb kezelését. Az egyedi intelligens kontrasztarány-kezelési technológiával az opacitás az átvilágítható rétegvastagság csökkentése nélkül növelhető.

Tartalma 20 X 0.2G. Ötféle árnyalatban kapható.

A Filtek Z250 univerzális tömőanyag, amely ideális az egyszerű egyszínes restaurációkhoz mind az anterior, mind a poszterior régióban. Erős, hosszan tartó és természetes megjelenésű fogpótlásokat hoz létre.

A fogszerkezethez igazodik, természetes megjelenésű eredményt hoz létre. Csökkentett zsugorodást biztosít a kisebb posztoperatív érzékenység, valamint alacsony kopás és nagy törésállóság érdekében. Kiválóan kezelhető és formázható, röntegárnyékot ad. Az esztétikai megjelenést nagymértékben befolyásolja a kompozit polírozhatósága, illetve a polírozottság hosszú ideig való megőrzése.

A doboz tartalma 20db 0,2g kapszula.

Webáruházunkban Filtek utántöltők is találhatóak, amelyeket megtekinthet itt.