Korábbi cikkünkben már bemutattunk többféle, a Semperit által gyártott gumikesztyűt, amelyek között szerepelt púderes, púdermentes latex termék, illetve környezetkímélő Green kesztyű is. Jelen cikkünkben bemutatjuk a bővülő kínálatunkban megtalálható, újabb termékek közül néhányat.

A semperguard nitril Xpert black eldobható, nitril, latexmentes, nagyon erős anyagú védőkesztyű. Stílusos fekete színe és megnövelt falvastagsága rendkívül ellenálló kesztyűt eredményez, amely különböző ipari alkalmazásokban – elsősorban a munkavédelemben és a gyógyszeriparban – nagyon kedvelt a professzionális felhasználók körében. A nagy falvastagságnak köszönhetően a kesztyű a legmagasabb védelmet nyújtja a semperguard eldobható kesztyűportfóliójában található összes kesztyű közül. Fokozott védelemmel rendelkezik az EN 455-2 szabvány szerint tesztelt, lényegesen nagyobb tipikus törési erőnek köszönhetően. A III-as CE kategóriába sorolható, véd a komplex kockázatoktól.

Külső oldala az optimalizált tapadás érdekében teljesen texturált. Belső oldala sima, púdermentes. Flatát- és lágyítószermentes, nem tartalmaz allergiát okozó latexfehérjét. Kíváló minőségű, nitrilből készült, nem okoz bőrirritációt. Összetétele rendkívül tartóssá teszi. 100 db-os kiszerelésben kapható.

A Semperguard XtraLite egy púdermentes, optimálisan vékony, higiénikus nitril kesztyű, amely a kényelmes viseletre összpontosít, miközben védi a kezet a mindennapi munkában. A gondosan kidolgozott nitril összetételnek és az innovatív gyártási folyamatoknak köszönhetően ez a termék ultravékony és kiválóan rugalmas, így a vele való munka különösen kényelmes.

Sokoldalú, univerzális kesztyű. Biztonságos fogást, ugyanakkor jó tapintási érzéket eredményez az ujjak területén lévő textúrának és a csökkentett falvastagságnak köszönhetően. A kesztyű anyaga ellenáll a vérnek és más testnedveknek, és véd a baktériumok, gombák és vírusok ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t, a Hepatitis B&C-t és a HIV-et. 200 db-os kiszerelésben kapható.

A Semperguard Xtension, egy hosszú szárú nitril, nem steril, eldobható, védő- és vizsgálati kesztyű. Extra hosszú mandzsettájának köszönhetően nagyobb védelmet nyújt. A vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képességével kombinálva különösen alkalmas a laboratóriumi és gyógyszeripari alkalmazásokhoz.

300 mm. Ellenáll a vérnek és más testnedveknek, véd a baktériumok, gombák és vírusok ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t, a hepatitis B&C-t és a HIV-et. 100 db-os kiszerelésben kapható.

A semperit további termékeit megtekintheti kínálatunkban.