Az Opalescence GO! eldobható sínes otthoni fogfehérítő. A használatra kész, 6%-os hidrogén-peroxid tartalmú géllel előre megtöltött új kialakítású, a testhőmérséklet által a fogívre adaptálható UltraFit sín ideális alkalmat nyújt a professzionális fogfehérítéshez. Mivel nincs lenyomat, minta és laborköltség, ez a módszer a leginkább megfizethető. A PF formula erősíti a zománcot, csökkenti az érzékenységet, véd a fogszuvasodástól. A diszkrét, átlátszó sín könnyen felhelyezhető és kényelmes, minden mosolyhoz alkalmazkodik. A készlet különösen ajánlott olyan pácienseknek, akik először fehérítenek, valamint professzionális fogtisztítást követően a fogszín vagy egy korábbi fehérítés eredményének felfrissítéséhez. Használata 10 napig ajánlott, napi 60–90 perces hatóidővel. Íze kellemes mentolos vagy dinnyés, ami növeli a komfortérzetet. A készlet tartalma: 10 db alsó-felső fogfehérítővel megtöltött sín, 1 db kis Opalescence fogkrém. Utóbbi webáruházunkban 133 g kiszerelésben külön is megvásárolható.

Az Opalescence Boost páciens készlet olyan fogfehérítő anyag, amely megoldást nyújthat különböző gyógyszerek, betegségek okozta és balesetekből származó elszíneződésekre. Hidrogén peroxid tartalmú, nagyhatású fogfehérítő zselé. A magas hatóanyag koncentráció ellenére az anyag semleges kémhatású. Tartalmazza a speciális PF formulát, amely védelmet nyújt az érzékenységgel és a cariessel szemben. 

Kémiai úton aktiválódik, nincs szükség megvilágításra, a fecskendős keverési technikának köszönhetően mindig friss anyag áll rendelkezésre. Alkalmas egy fog, vagy akár a teljes fogsor kifehérítésére is. A zselé könnyen adagolható, közvetlenül a fecskendőből kell a fogra felvinni. Élénkpiros színének köszönhetően felvitele és eltávolítása precízen és alaposan megoldható. Aktiválásához nem szükséges lámpa. A szükséges kezelési idő 20 perc, amely egy ülés során maximum kétszer ismételhető meg.

Az OpalDam élénk zöld színű, metakrylát bázisú fényrekötő ínyvédőhab, amely megvédi az ínyt és a környező szöveteket, illetve egyetlen fog kezelése esetén a szomszédos fogakat. Fényvisszaverő szemcséket tartalmaz, így a felmelegedéstől is óvja a szöveteket. Az alaposan leszárított felszíneken nagyon jól tapad. Felhelyezése és eltávolítása még a fogközökből is egyszerű.

A csomag tartalma az IsoBlock ráharapós blokk is, amely meggátolja az összeharapást és távol tartja a nyelvet. Kényelmes, kíméli a rágóizületet, könnyen sterilizálható.

Az Opalescence termékeket gyártó Ultradent termékeket megtekintheti kínálatunkban. Fogfehérítő termékek kizárólag fogorvosok számára értékesíthetők.