A Desderman Care egy felhasználásra kész alkohol alapú higiénés és sebészi kézfertőtlenítőszer, amely dexpanthenol és E-vitamin ápolóanyagokat tartalmaz. Széles hatásspektrumú (beleértve vírusok, norovírus), színezék- és illatanyag mentes (bőrbarát, hipoallergén), bőrgyógyászatilag jóváhagyott. Kimagasló kézvédelmet és ápolást biztosít a Panthenol-complex + E-vitamin innovatív formulájának köszönhetően, ami minden egyes kézfertőtlenítéskor védi és ápolja a kezet. 1 literes kiszerelésben kapható. 

Így alkalmazza:

o   Higiénés kézfertőtlenítés (EN1500): száraz kézre juttasson 3ml desderman care-t, majd alaposan dörzsölje be úgy, hogy nedves maradjon a keze a 30mp behatási idő alatt.

o   Sebészi bemosakodás (EN12791): tisztasági kézmosás után 5ml készítményt adagoljon a tiszta, megszárított kézre, majd azt a kézen és az alkaron alaposan dörzsölje el másfél percig. Az eljárást ismételje meg úgy, hogy a behatási idő alatt a kezek végig nedvesen maradjanak. A behatási idő 2x90 mp.

A mikrozid AF jumbo kendő egy gyors fertőtlenítésre használható aldehidmentes, felhasználásra kész fertőtlenítő kendő alkoholos oldattal átitatva. Gyorsan száradó, felhasználásra kész fertőtlenítőszerrel impregnált kendő. Anyaga viszkóz-polipropilén. Baktericid (MRSA, TBC), fungicid és szelektív virucid. Behatási ideje 5 perc.

Használata javasolt a rendelő felületeinek és berendezési tárgyainak gyors alkoholos fertőtlenítésére, továbbá minden olyan területre, ahol fokozott a fertőzés veszélye és követelmény a rövid behatási idő. Ilyenek lehetnek a betegkezelő egységek, a vizsgálóasztalok, a műtőasztalok és hozzá tartozó berendezések, az egészségügyi berendezések felülete. Alkoholérzékeny felületeken pl. akril üvegen ne használja!

Az esemtan wash lotion egy bőrbarát testlemosó, válogatott bőrnyugtató, bőrápoló összetevőkkel. Kiváló az érzékeny, száraz, igénybe vett bőr kímélő tisztítására. Szappan- és lúgmentes (pH5,5), jó tisztító hatású. Allantoin tartalmú, dermatológiailag tesztelt, kellemes illatú. Megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását. Kíméletesen tisztít, rendkívül gyengéd a bőrhöz.

Alkalmazása javasolt a betegek műtét előtti kíméletes és gyengéd lemosására, folyékony szappanként sebészi bemosakodás és higiénés kézfertőtlenítés előtt, valamint tápláló kéz- és testlemosásra.

A Schülke nálunk is elérhető, további termékeit megtalálja kínálatunkban.