A Schülke által kínált Octenident higiénés szájöblítő oldat szájszag megelőzésére és elkerülésére használható. A Schülke gazdaságos módon és környezetbarát gyártási folyamatokkal állítja elő termékeit, miközben megtartja a magas minőségi sztenderdeket. Az Octenident olyan betegeknél is alkalmazható, akik önállóan csak korlátozottan képesek a szájhigiénia fenntartására. Az oldat összetétele: víz, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, fenoxietanol, glicerin, aroma, nátrium-glükonát, dinátrium-foszfát, szukralóz, citromsav, oktenidin-dihidroklorid. 

Az oldat alkalmazása csökkenti a szájüregben lévő szagtermelő baktériumok számát. Klórhexidinmentes, nem színezi el a fogakat, tiszta és friss érzetet biztosít a szájnak. Így alkalmazza: naponta 2-3 alkalommal öblögesse a szájüreget körülbelül 30 másodpercig. Ne nyelje le! Közvetlenül az alkalmazást követően enni és inni is lehet. Csecsemőknél és kisgyermekeknél nem alkalmazható. 250 ml kiszerelésben kapható.

A Cavex Healthypops szájhigiéniai nyalóka ideális megoldás szájszag és szájszárazság kezelésére.

Első pillantásra úgy néz ki, mint egy hagyományos nyalóka, azonban fogászati funkcióval rendelkező hatóanyagot is tartalmaz. Támogatja a száj hidratálását szájszárazság / nyálhiány esetén, illetve hozzájárul a friss lehelethez kellemetlen / krónikus szájszag esetén. 

A nyalókák cukor-, glutén-, tejtermék-, szója- és diómentesek, nem tartalmaznak mesterséges ízeket és illatanyagokat. Ez alkalmassá teszi őket felelősségteljes nassolnivalónak is. Allergiás és cukorbeteg páciensek is biztonságosan használhatják őket.

Háromféle ízben kaphatók:

  • cseresznye: vitaminokat tartalmaz a száj megnedvesítésére
  • narancs: antibakteriális sárgarépa kivonatot tartalmaz a friss lehelet érdekében
  • menta: antibakteriális ásványi anyagokat tartalmaz a friss lehelet érdekében

Kaphatók nagyobb (60 db/csomag) és kisebb (5db/csomag, 10 db/csomag) kiszerelésben is. Kedveskedjen pácienseinek ezzel a finom, adalékanyagmentes, frissítő hatású nyalókával.