Korábbi cikkünkben már bemutattuk a nálunk elérhető Sempercare és Seperguard gumikesztyűket. Bővülő kínálatunkból most bemutatunk a gumikesztyűk széles választékából néhány újabb terméket.

A Sempermed Derma púdermentes steril kesztyű nagyobb biztonságot nyújt az orvosok, a személyzet és a páciensek számára, mivel nem rejt semmilyen púderrel kapcsolatos bőrgyógyászati, allergiás és mérgező egészségügyi kockázatot. Anatómiai kialakítású, ívelt ujjakkal és hengerelt éllel rendelkezik. Szintetikus belső bevonatának köszönhetően a kesztyűt könnyű felvenni. A munka során biztonságos fogást garantál: továbbfejlesztett markolat jellemzi, így jó tapintást és precíz műszervezetést tesz lehetővé. Színe természetes fehér.

A Sempermed supreme steril púdermentes kesztyű. Neve a minőségre és a megbízhatóságra utal, nem ok nélkül az egyik leggyakrabban használt púdermentes sebészeti kesztyű Európában. Formája anatómiailag kialakított: szélesebb és kényelmesebb kézháttal, hajlított ujjakkal és hengerelt peremmel rendelkezik, így növeli a viselők kényelmét. Szintetikus belső bevonatának köszönhetően könnyen fel- és levehető. Gazdaságos alternatíva érzékeny kezekre. Optimális tapintásérzetet biztosít és biztos műszerkezelést tesz lehetővé. Természetes fehér színű.

A Sempermed Retail Green egy a fenntartható, klímasemleges kesztyű. Púdermentes nitril védő- és vizsgálókesztyű, nem steril, eldobható.

Ezt a terméket nem csupán a kézzelfogható fenntarthatósági célokat szem előtt tartva fejlesztették ki, hanem a CO2-kompenzáció valódi előnyeinek felhasználásával is. A kesztyű a kezet és a környezetet egyaránt védi, ezáltal jó példája a környezetbarát nitrilkesztyűnek, amely kíméli az erőforrásokat és védi a felhasználók kezét.

A kesztyű rendkívül bőrbarát: nem tartalmaz klórt, gumigyorsítót, sem gumilatex fehérjéket, ezért bőrallergiára hajlamos felhasználók számára is ideális. Szintetikus belső bevonatnak köszönhetően könnű fel- és levenni. Kényelmes viseletet biztisít akár hosszabb időn keresztül is. A texturált ujjvégek extra tapadást biztosítanak. Anyaga ellenáll a vérnek és más testnedveknek, és védelmet biztosít a baktériumok, gombák és vírusok ellen.

Tekintse meg teljes gumikesztyű kínálatunkat itt.