Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk néhány új generációs 3M ESPE Express lenyomatanyagot. Jelen cikkben bemutatunk néhány további terméket is.

Az Express STD Putty egy polivinilsziloxán alapú, A-szilikon precíziós alap lenyomatanyag, amely lehetővé teszi a kompromisszumok nélküli, precíz lenyomatvételt. Egylépéses és kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz egyaránt alkalmas. Homogén állagúvá keverhető, és keménysége miatt a korrekciós anyag egyszerűen bejuttatható a mélyebb hézagokba. Legfontosabb jellemzői a kiváló hidrofilitás és megfolyó képesség, a tökéletes visszarugózó képesség és a magas dimenzióstabilitás. A termék 610 ml kiszerelésben kapható.

Az Express XT-vel készült lenyomatok rendkívül magas szakítószilárdsággal bírnak, többszöri alkalommal kiönthetőek és hosszan eltarthatóak. Garant 1:1 kinyomó pisztoly és keverőcsőrök segítségével applikálhatók a lenyomatkanálba és közvetlenül a szájba. Az Express XT Putty Quick polivinilsziloxán alapú, A-szilikon precíziós lenyomatanyag, az Express lenyomatanyag-család egy további új, továbbfejlesztett tagja. Kiváló hidrofilitás és megfolyóképesség, valamint tökéletes visszarugózó képesség jellemzi. Kiválóan alkalmas mind az egylépéses mind a kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz.

Egy további polivinilsziloxán alapú, A-szilikon precíziós lenyomatanyag az Express XT Light Body Quick. Kiváló hidrofilitás és megfolyóképesség, tökéletes visszarugózó képesség jellemző rá. Egylépéses és kétlépéses lenyomatvételi technikákhoz egyaránt alkalmas. A lenyomatok magas szakítószilárdsággal bírnak, többszöri alkalommal kiönthetőek és hosszan eltarthatóak. Garant 1:1 kinyomó pisztoly és keverőcsőrök segítségével applikálhatók a lenyomatkanálba és a szájba. 2x50 ml kiszerelésben, 10 keverőcsőrrel kapható.

Kínálatunkban megtalálható az Express light kék kézi keverésű A-szilikon lenyomatanyag, valamint a VPS alapú hígan-folyó lenyomatanyag, az Express light zöld is.